Οι προθέσεις του Χάρη Δούκα σχετικά με το αν θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος Αθηναίων ή αν θα αποχωρήσει σε περίπτωση διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, τέθηκε εκτός ημερησίας διάταξης στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.
Το ερώτημα έθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Σοφιανός, λέγοντας πως αναπόφευκτα αφορά το Δ.Σ. η όποια πρόθεση του δημάρχου, αν δηλαδή θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος ή αν θα αποχωρήσει για να γίνει πρόεδρος κόμματος ή αν θα είναι και τα δύο.
Όταν έφτασε η στιγμή να τοποθετηθεί ο κ. Δούκας σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, αρκέστηκε στο τέλος να πει πάνω σε αυτό: “Είμαι εδώ, δουλεύω και θα είμαι δήμαρχος, θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη και θέλω εδώ να συζητάμε όπως συζητάμε και να αφήσουμε τα πολιτικά, να μην πολιτικοποιούμε τα θέματα, για να μπορούμε να έχουμε και αποτέλεσμα”.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σειρά κρίσιμων ζητημάτων που αφορούν τη νησιωτικότητα, τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις, τις λιμενικές υποδομές και τη…
Από τη ΔΕΘ και το Μητροπολιτικό Πάρκο έως νέες θέσεις στάθμευσης, αθλητικές υποδομές και παρεμβάσεις…
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης–Πεύκης αναλύει το σχέδιο των αναπλάσεων ύψους 4 εκατ. ευρώ, τις παρεμβάσεις σε…
Σε νέα, ενισχυμένη φάση περνά ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση του…
Ουδέποτε τέθηκε θέμα μετονομασίας των Ιονίων Νήσων σε «Νησιά του Οδυσσέα» τονίζει ο Περιφερειάρχης Ιονίων…
Για έναν μικρό και ακριτικό δήμο, όπως ο Δήμος Κάτω Νευροκοπίου, η ψηφιακή μετάβαση δεν…