Με την κατασκευή νέων κερκίδων και βοηθητικών χώρων (αποδυτήρια, γυμναστήριο κλπ), ολοκληρώνεται στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας το έργο αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του υπουργείου Εσωτερικών.
Οι νέες κερκίδες θα είναι προσβάσιμες για άτομα με κινητικά προβλήματα (ΑΜΕΑ) και θα πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.
«Με το έργο αυτό ο Δήμος Πάργας διαμορφώνει το περιβάλλον του αθλητικού χώρου ικανοποιώντας τις ανάγκες των φιλάθλων και των αθλητών, και αποτελεί ουσιαστική παρέμβαση αναβαθμίζοντας τις αθλητικές υποδομές που είναι βασικός στόχος της Δημοτικής Αρχής», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος.
Εργαστήρι συν-σχεδιασμού | 18–19 Απριλίου 2026
Καλύφθηκαν καθημερινές ανάγκες και βελτιώθηκαν ουσιαστικά οι συνθήκες λειτουργίας των σχολείων.
Στο πλευρό των συνδικαλιστών της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης στέκεται ο δήμαρχος της Αθήνας, ο οποίος, κατά…
Ένα αίτημα δεκαετιών επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Η γέφυρα στο Αλιγαρόρεμα εγκαινιάστηκε σήμερα και δόθηκε προς…
Υπό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στη χωματερή της…
Υπογράφηκε η 1η συμπληρωματική σύμβαση για τη συντήρηση σχολικών συγκροτημάτων, ύψους 681.846 ευρώ.