ΔΗΜΟΙ

«Σχολή Γονέων» σε κάθε σχολική μονάδα του Δήμου Αλίμου

Στη δημιουργία μιας ξεχωριστής «Σχολής Γονέων», για κάθε σχολική μονάδα της πόλης, προχωρά ο Δήμος Αλίμου, με στόχο την πρόληψη της βίας, του bullying και της παραβατικότητας στις νεαρές ηλικίες.

Όπως ενημερώνει, καταξιωμένοι επιστήμονες ενημερώνουν όλους τους γονείς και συζητούν μαζί τους, ώστε με τη συνεργασία όλων να αναπτυχθεί μία νέα γενιά με λιγότερη βία και μια κοινωνία πιο ειρηνική. Σχολεία χωρίς bullying, μαθητές που δεν θα κάνουν bullying, αλλά και που δεν θα σιωπούν σε τέτοια φαινόμενα.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος απευθύνει θερμή παράκληση προς όλους τους γονείς να αξιοποιήσουν αυτήν την ευκαιρία και να παρακολουθήσουν τις άκρως ενδιαφέρουσες, επίκαιρες και χρησιμότατες διαλέξεις – ενημερώσεις.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους, αιρετούς και ειδικούς επιστήμονες, που εργάστηκαν και εργάζονται για τη μεγαλύτερη συντονισμένη δράση ενημέρωσης και πρόληψης που έχει γίνει ποτέ στην πόλη του Αλίμου. Επίσης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων και τους Συλλόγους Γονέων για τη συνεργασία τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το πρόγραμμα για κάθε Σχολείο, μέχρι τη λήξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, στο site του Δήμου Αλίμου. Το πρόγραμμα για τη νέα σχολική χρονιά (2024-2025) θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο.

Τελευταία άρθρα

50 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

Αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου σχεδίου που περιλαμβάνει την ενίσχυση του στόλου, τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των…

7 ώρες ago

Ο Θ. Βασιλόπουλος στη Βουλή για τη σύμβαση παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

"Η αναβάθμιση του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας σήμερα κρίνεται περισσότερο αναγκαία από ποτέ".

11 ώρες ago

Πρόβλημα για τις νερατζιές των δήμων ο “ακανθώδης αλευρώδης”

Πως αντιμετωπίζει ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού το θέμα αυτό.

12 ώρες ago

Αντιδρά ο Δήμος Δελφών στο νομοσχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων

"Το όχι του Δήμου Δελφών στο Νομοσχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων είναι ξεκάθαρο και…

12 ώρες ago

Λήμνος: Βελτίωση των υποδομών των ακτών για άτομα με κινητικά προβλήματα

Ενισχύεται η προσβασιμότητα σε τρεις παραλίες του Δήμου Λήμνου (Νέα Μάδυτος Μύρινας, Πλατύ, Ζεματάς Παναγιάς).

12 ώρες ago