Πα. Ιούλ 19th, 2024

Μήνυση κατά αγνώστων για βανδαλισμό από την Δήμαρχο Λήμνου

Μήνυση κατά αγνώστων, κατέθεσε η δήμαρχος Λήμνου Ελεονώρα Γεώργα στο Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας, την Πέμπτη  9 Μαΐου, για τις καταστροφές και τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο 2ο Νηπιαγωγείο Μύρινας τη νύχτα της Ανάστασης, 4 προς 5 Μαΐου 2024.

Όπως επισημαίνεται στη μήνυση που κατέθεσε η Δήμαρχος, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λήμνου,  άγνωστοι δράστες εισήλθαν παράνομα εντός του αύλειου χώρου του 2ου Νηπιαγωγείου Μύρινας Λήμνου και προέβησαν σε δολιοφθορές, με τη χρήση κροτίδων, βεγγαλικών και εν γένει αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, προκαλώντας υλικές ζημιές, μεταξύ των οποίων την καταστροφή οργάνων παιχνιδιού, την καταστροφή φυτών, τη φθορά δαπέδων πτώσης κ.α.

“Η δημοτική Αρχή καταδικάζει τις πράξεις αυτές και εκφράζει την έντονη ανησυχία της, καθώς το εν λόγω συμβάν δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό. Εφιστά δε την προσοχή όσων ενεργούν μη σεβόμενοι τη δημοτική περιουσία και τους καλεί να μην υιοθετούν παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον”, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.