Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Πολιτισμού Γιώργος Πράπας σας προσκαλούν την Τρίτη 14 Μαΐου και ώρα 19.00 στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος), σε μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του φίλου και συνεργάτη Μιχάλη Τριανταφύλλου, που επί σειρά ετών υπήρξε η φωνή που σημάδεψε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας.
Στη συναυλία του αξέχαστου Μίκη Θεοδωράκη, ο Μιχάλης έδωσε το όνομα “Καλλιτέχνες της ψυχής” στο μουσικό σχήμα που θα ξαναβρεθεί μετά από καιρό, όπως ακριβώς ονειρευόταν ο Μιχάλης. Η επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί, στο χώρο που αγάπησε πολύ σε μία μουσική βραδιά της οποίας την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο επιστήθιος φίλος του Γιάννης Λυκάκης. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια και Πρόεδρος των Βενζινοπωλών Αττικής , κυρία Μαρία Ζάγκα.
Η τιμητική εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό .
Στο μουσικό σχήμα ΄΄ Καλλιτέχνες της ψυχής΄΄ συμμετέχουν:
Γιάννης Λυκάκης – κιθάρα, Γιάννης Βαρθαλίτης – κιθάρα, Γιώργος Λουτσέτης – πιάνο, Νικόλας Ζαχαρίου – ακορντεόν, Αλέξανδρος Παπαϊωάννου -μπουζούκι, Διονύσης Διονυσόπουλος- μπουζούκι , Μιχάλης Καραχάλιος – μπαγλαμάς Άγγελος Κουσάκης -κρουστά.
Τραγουδούν:
Στέλλα Καρύδα, Αρχοντούλα Ραζέλη, Δέσποινα Μιχαήλ, Μαρία Σταφυλοπάτη, Κωνσταντίνα Τζιώτη, Γιάννης Λυκάκης, Γιάννης Λέκκας, Γκαραμπετ Ατζεμόγλου και Γιώργος Λουτσέτης.
“Η μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονεί”
Γιώργος Σεφέρης
Αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου σχεδίου που περιλαμβάνει την ενίσχυση του στόλου, τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των…
"Η αναβάθμιση του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας σήμερα κρίνεται περισσότερο αναγκαία από ποτέ".
Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Πως αντιμετωπίζει ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού το θέμα αυτό.
"Το όχι του Δήμου Δελφών στο Νομοσχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων είναι ξεκάθαρο και…
Ενισχύεται η προσβασιμότητα σε τρεις παραλίες του Δήμου Λήμνου (Νέα Μάδυτος Μύρινας, Πλατύ, Ζεματάς Παναγιάς).