Δε. Απρ 29th, 2024

Και εγένετο… πάρκο από τους εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων

Στην Πάτρα, ένα ακόμη πάρκο δημιουργείται από του εργαζόμενους του Δήμου,  στην Παραλία (Κοιμητήριο), για τις ανάγκες των δημοτών της περιοχής. Όπως ενημερώνει ο Δήμος, έγινε η σπορά του πρασίνου, ενώ ήδη εδώ και μήνες, έχουν φυτευτεί περίπου 150 ελαιόδεντρα.

Στη συνέχεια, θα γίνουν εργασίες διαμόρφωσης πλατείας, παιδικής χαράς, χώρων πρασίνου, τοποθέτησης οργάνων γυμναστικής, φωτισμού κι άλλων στοιχείων, ώστε το νέο πάρκο να αποτελέσει «κυψέλη» αναψυχής, παιχνιδιού, άθλησης και περιπάτου για μικρούς και μεγάλους.

Τις εργασίες εκπονούν οι εργαζόμενοι των Τμημάτων Πρασίνου, Καθαριότητας και Αυτεπιστασίας του Δήμου Πατρέων.

«Όλη η παραλιακή ζώνη αλλάζει όψη. Συνεχίζουμε το έργο μας και θα μεγαλώσουμε τις «αυλές» της πόλης μας. Και αυτή η «αυλή» στην Παραλία, προστίθεται στις ήδη μεγάλες «αυλές» του Νότιου Πάρκου και του Κόκκινου Μύλου. Συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο θα ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός μας να χτίσουμε την πόλη μας όπως το επιθυμούμε, με τα φτωχικά μας μέσα και τα ελάχιστα χρήματα και εργαζόμενους που διαθέτουμε, ελέω αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής», τονίζει ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.