Πα. Μάι 3rd, 2024

Στο νέο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης η Νατάσσα Κοσμοπούλου

Επίσκεψη της δημάρχου Νατάσσας Κοσμοπούλου και μια πρώτη ενημέρωση των στελεχών για το νέο υπερσύγχρονο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας στη Δ.Κ. Πεντέλης

«Με βάση το τρίπτυχο πρόληψη – ετοιμότητα – ανθεκτικότητα, το ΚΕΠΙΧ θα λειτουργεί καθ’ όλο το 24ωρο για τη στρατηγική λήψη αποφάσεων και τον συντονισμό των εμπλεκομένων, επιτρέποντας την αποτελεσματική διαχείριση έκτακτων αναγκών. Στις δυνατότητές του συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων, υπερσύγχρονες κάμερες, ειδικοί αισθητήρες και δυναμικοί χάρτες πολλαπλής πληροφόρησης» επισημαίνει η δημοτική Αρχή.

«Μια ξεχωριστή μέρα για την Πολιτική Προστασία»

«Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για την Πολιτική Προστασία. Θέτουμε σε λειτουργία μια σημαντική δομή για την προστασία κατοίκων και περιουσιών την οποία οραματιστήκαμε και υλοποιούμε για μια ασφαλή και ανθεκτική πόλη» δήλωσε η Νατάσσα Κοσμοπούλου.

Στην πρώτη αυτή παρουσίαση, παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Ιωάννης Ζούνης, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τη Δ.Ε. Πεντέλης Μερόπη Καπετανοπούλου, ο ειδικός σύμβουλος Τεχνικών Θεμάτων Γιάννης Ξανθάκος, ο εντεταλμένος σύμβουλος ανάδειξης του Πεντελικού Λευτέρης Μανιαδάκης, η εντεταλμένη ΚΕΠΙΧ Πολιτικής Προστασίας Κέλλυ Διακομανώλη ο εντεταλμένος εθελοντών Σταύρος Λεμπετσόγλου καθώς και στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου.