Σα. Μάι 18th, 2024

Δήμοι… τρέχουν να καταγράψουν και να αποκαταστήσουν φθαρμένα πεζοδρόμια

Κάλεσμα στους  κατοίκους οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα πεζοδρόμια της περιοχής τους,  να αποστείλουν αίτημα αποκατάστασης, απευθύνει ο Δήμος Νέας Ιωνίας και η Τεχνική Υπηρεσία του.

Όπως ενημερώνει συγκεκριμένα ο δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Μανούρης, οι πολίτες μπορούν να αποστείλουν το αίτημά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .

Στο αίτημα τους θα πρέπει να αναφέρουν την ακριβή διεύθυνση καθώς και στοιχεία επικοινωνίας τους ώστε να διευκολυνθεί η επιτόπια αυτοψία τόσο από την Τεχνική Υπηρεσία αλλά και τον ίδιο τον Δήμαρχο στο πλαίσιο των καθημερινών του επισκέψεων σε σημεία της πόλης για την διαπίστωση προβλημάτων και την επίβλεψη εργασιών.

Την ίδια ώρα, επιστολή, υπογεγραμμένη από τον δήμαρχο Νέας Σμύρνης, Γιώργο Κουτελάκη, άρχισαν να παραλαμβάνουν οι δημότες της πόλης προκειμένου να ξεκινήσει αρχικά η καταγραφή όλων των κατεστραμμένων πεζοδρομίων και στη συνέχεια η τμηματική αποκατάστασή τους.

Οι δημότες, καλούνται να υποδείξουν στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου τα προβληματικά σημεία των πεζοδρομίων τους, να τα φωτογραφήσουν και να τα αποστείλουν με αίτημά τους στο Δήμο προκειμένου να γίνει η ταξινόμηση ανά περιοχές και βαθμό επικινδυνότητας.

Εντός του Απριλίου εξάλλου, θα έχει ολοκληρωθεί η δημοπράτηση του έργου ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ (1.000.000) και η  εκτέλεση του έργου θα ξεκινήσει το αργότερο τον Σεπτέμβριο.

Η ενέργεια θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο έτσι ώστε το συνολικό έργο να απορροφήσει πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000) μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας της Δημοτικής Αρχής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 26 Απριλίου να αποστείλουν με e-mail τις αιτήσεις τους στην διεύθυνση [email protected] ή να καταθέσουν διά ζώσης αίτηση στο Πρωτόκολλο του Δήμου (Λεωφ. Συγγρού 193-195).