Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, έχει προγραμματίσει και θα διενεργήσει δωρεάν rapid test COVID-19, την Πέμπτη 4 Απριλίου από τις 9:30 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου (επί της οδού Ηχούς 26).
Οι πολίτες που θα προσέλθουν, θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν μαζί τους, την αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ για την έκδοση του πιστοποιητικού αποτελέσματος, οι δημότες που θα εξετασθούν, θα μπορούν να το εκδώσουν από το Gov.gr.
Τονίζεται ότι με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ , οι μη εμβολιασμένοι συμπολίτες μας, θα μπορούν να κάνουν δωρεάν το rapid test, αλλά δεν θα μπορούν να εκδώσουν ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το Gov.gr, καθώς αυτή είναι διαθέσιμη μέσω του συστήματος, μόνο εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.
Η πρόσβαση στον χώρο και προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού, θα ρυθμίζεται από υπαλλήλους και στελέχη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, με στόχο την γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση όσων προσέλθουν, ενώ θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του covid-19.
Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…
Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…
Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…
Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…
Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…
Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…