Δε. Απρ 29th, 2024

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Δήμων με ποτάμια

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, του Δικτύου Δήμων με Ποτάμια, εξελέγη το περασμένο Σάββατο 30 Μαρτίου, στην ετήσια γενική συνέλευσή του, που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα.

Πρόεδρος για την τρέχουσα θητεία του Δικτύου Δήμων με Ποτάμια εξελέγη ο Παναγιώτης Ντιντής, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους:
Πρόεδρος: Παναγιώτης Ντιντής, αντιδήμαρχος Δ. Τρικκαίων
Αντιπρόεδρος: Κώστας Αργυρόπουλος, πρόεδρος ΔΕΥΑ Λάρισας
Γραμματέας: Σάββας Μελισσόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης
Ταμίας: Δημήτρης Καραμάνης, Δήμαρχος Λεβαδέων
Μέλη: Κώστας Γραμμένος (αντιδήμαρχος Δήμου Αργιθέας), Γιώργος Κάκαρης (δημοτικός σύμβουλος Δ.Κ. Δήμου Βέροιας), Παναγιώτης Σβερώνης (αντιδήμαρχος Δήμου Καρδίτσας).

Στην ανάγκη «τα ποτάμια μας να γίνουν ξανά τόποι με ζωή, με τον φυσικό πλούτο που θα αναδεικνύεται αλλά και θα προστατεύεται», έδωσε έμφαση ο νέος πρόεδρος του Δικτύου Π. Ντιντής. Όπως υπογράμμισε «Τα ποτάμια μέσα στις πόλεις είναι σημεία ενδιαφέροντος, είναι μια πυξίδα για το πώς μπορούμε να κινηθούμε στην κλιματική κρίση. Με συνεργασία όλων των μελών του Δικτύου και με τους κεντρικούς κρατικούς φορείς, μπορούμε να επιδιώξουμε εύρεση χρηματοδοτικών εργαλείων, ώστε να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες, τόσο για το αστικό τοπίο, όσο και – κυρίως – για το περιβάλλον».