Τρ. Απρ 16th, 2024

Ξενάγηση για… τρεις στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης

Στους θεραπευτικούς χώρους του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης ξεναγήθηκαν η Δήμαρχος Ιλίου, κα. Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου και ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, κ. Σταύρος Τσίρμπας όπου συνομίλησαν με τον Αν. Διοικητή, κ. Νίκο Ψαρρό. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας κ. Αποστολόπουλος Δημήτρης (Ίλιον), κα. Καπνιά – Μπούνα Άννα (Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό) και κ. Τσιάκιλος Γιώργος (Πετρούπολη).

Το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης στην Αττική παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε νοσηλευόμενους και εξωτερικούς ασθενείς χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία μεταξύ των τριών δήμων σε θέματα όπως οι σύγχρονες τάσεις στον τομέα της αποκατάστασης και οι υποδομές του Κέντρου. Επίσης, συζητήθηκαν πρωτοβουλίες για τη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πολίτες και την ενίσχυση της αλληλεγγύης μεταξύ των δήμων στην προώθηση του κοινού συμφέροντος.

Η Δήμαρχος κα. Αλεβίζου – Κουκουβίνου μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην συνέχιση της προσπάθειας και στην συνεχή ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ των δήμων μας, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας».