Δε. Απρ 29th, 2024

Επανεκλογή Ηλία Αποστολόπουλου στο «τιμόνι» του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Στο «τιμόνι» του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ι.Τ.Α) για ακόμη μία θητεία θα βρίσκεται ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, μετά το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών.

Ο κ. Αποστολόπουλος σε ανάρτησή του τόνισε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την τιμητική επανεκλογή μου ως Πρόεδρος του Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Είναι μια επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλαμε συνολικά στο ΙΤΑ προκειμένου να ισχυροποιήσουμε στο επιστημονικό πεδίο την Τοπική Αυτοδιοίκηση της χώρας.
Το ΙΤΑ με το έμπειρο στελεχιακό του δυναμικό και τους συνεργάτες του θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία, παράγοντας ακόμη περισσότερο έργο, που αντανακλάται στο σύνολο της κοινωνίας με τα εφαρμοζόμενα παραδοτέα του. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την ψήφο εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπό μου, τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε Λάζαρος Κυρίζογλου, καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ που πρότειναν την επανεκλογή μου και φυσικά τους δημότες Παπάγου – Χολαργού οι οποίοι με τίμησαν για 3η συνεχόμενη φορά εκλέγοντας με Δήμαρχο τους και κατά συνέπεια να μπορώ μέσα από την ΚΕΔΕ και το ΙΤΑ να προασπίζω τα συμφέροντα του Δήμου μας, όπως και όλων των Δήμων της χώρας».