Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δέκα διαφορετικά προγράμματα, που αφορούν: Γυμναστική για άτομα τρίτης ηλικίας, Γυμναστική για Δημότες, Εκμάθηση κολύμβησης, Yoga, Pilates, Πολεμικές τέχνες για ενήλικες, Πινγκ – Πονγκ, Χορό και άσκηση, Runners-Τρέξιμο και Τάι Τσι.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας τόνισε: «Για εμάς η “άθληση για όλους” αποτελεί δέσμευση. Στα προγράμματα του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή κάθε δημότης, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια. Τα οφέλη του αθλητισμού είναι πολλαπλά. Έχουν να κάνουν κυρίως με την ποιότητα της ζωή μας, γι’ αυτό και στόχος μας είναι η άθληση να αποτελέσει κομμάτι της καθημερινότητας των κατοίκων της πόλης».
Όλα τα προγράμματα πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι Σάββατο -κατά τις πρωινές ώρες- και απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες δημότες της Αθήνας.
Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού του Δήμου Αθηναίων, Γιώργος Γιάνναρος επισήμανε: «Συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία με τον Πανελλήνιο με ορίζοντα τριετίας αυτή τη φορά. Από τη Δευτέρα 1 Απριλίου, το ανταποδοτικό πρόγραμμα για τους δημότες μας, τους προσφέρει τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να εξασκηθούν σε ένα εύρος δέκα δραστηριοτήτων, από τρέξιμο μέχρι πολεμικές τέχνες».
Οι αιτήσεις μπορούν να γίνονται στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων στο link: https://eservices.
Με τη χρήση των κωδικών taxisnet, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν γρήγορα και εύκολα να υποβάλουν την αίτηση τους.
Τα βήματα για την αίτηση:
Οι εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου βρίσκονται επί της οδού Ευελπίδων, δίπλα από το Πεδίον του Άρεως. Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 210 8846081 (εσωτ. 1).
Ξεκινά το 4ήμερο Πρόγραμμα Οδηγικής Παιδείας και Ασφάλειας για τα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον δήμο…
Συνέδριο με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
103 χρόνια Ταφικό Έθιμο, μόνο στα Σούρμενα.
Συνεδριάζει την Τετάρτη 22 Απριλίου 2026 και ώρα 12:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρική Ένωση…
Το ΣτΕ έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμου Καλαμαριάς και εξέδωσε προσωρινή διαταγή, με την…
Έρχεται να δώσει χρώμα και ζωντάνια στην καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης.