Δε. Φεβ 26th, 2024

Mιχάλης Σελέκος δήμαρχος Χαιδαρίου: Βασικό μελημά μας η εξυπηρέτηση των πολιτών

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμος Χαϊδαρίου και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα, παρουσία του Δημάρχου Μιχάλη Σελέκου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μάνθος Πιτσικούλης ευχήθηκε υγεία στους εργαζομένους και καλή συνεργασία με την Δημοτική Αρχή.
Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου στον χαιρετισμό του ανέφερε πως βασικό μέλημα των εργαζομένων πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών. Τόνισε τη σημασία του να να υπάρχει μόνιμο προσωπικό στο Δήμο, καθώς καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Όπως σημείωσε, σε αυτή την κατεύθυνση η Δημοτική Αρχή θα διεκδικήσει να υπάρξουν μόνιμες προσλήψεις, καλώντας παράλληλα τους εργαζόμενους να αγωνιστούν μέσα από τα σωματεία και τα συνδικάτα τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα. Τέλος, ο κ. Σελέκος ευχήθηκε υγεία για όλους, κάτι που όπως είπε είναι αγαθό και δεν πρέπει να είναι εμπόρευμα.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ Νίκος Τράκας, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕ – ΟΤΑ Γιάννης Τσούνης οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Χαϊδαρίου Παναγιώτης Μοσχονάς, Κώστας Σταθάς, Νίκος Σταθόπουλος, Ελένη Θερμού, Κατερίνα Βελέντζα, Αλεξία Παναγοπούλου, Λεωνίδας Βουλγαρίδης, Ναουάφ Δαουάχερ, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Παντελάρος, ο επικεφαλής της παράταξης «Χαϊδάρι Ξανά» Βαγγέλης Ντηνιακός, ο επικεφαλής της παράταξης «Ώρα Χαϊδάρι» Άρης Πανόπουλος, ο επικεφαλής της Παράταξης «Πολίτες σε Δράση» Βασίλης Τσίτσος και η Δημοτική Σύμβουλος Κωνσταντίνα Χρονοπούλου.
Στην εκδήλωση δόθηκαν δώρα σε εργαζόμενους του Δήμου, μέσω κλήρωσης