Πε. Φεβ 22nd, 2024

Παράταση προθεσμιών για ένταξη στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”. Η είδηση από την συνάντηση του γεν.γραμματέα Αυτοδιοίκησης του ΥΠ.ΕΣ Μιχάλη Σταυριανουδάκη και δημάρχου Δήμου Δέλτα Γερακίνας Μπισμπινά

Επίσκεψη στο Δημαρχείο του Δήμου Δέλτα έκανε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΑΝΕΘ Θωμά Βράνο και συζήτησαν με τη Δήμαρχο Γερακίνα Μπισμπινά, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΔΔ Σπύρο Σταματάκη  και τον αντιδήμαρχο των Τεχνικών Έργων Δημήτρη Καμανά ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Δέλτα.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Σταυριανουδάκης δήλωσε τα εξής: «Συζητήσαμε με τη Δήμαρχο το ενδεχόμενο χρονικής παράτασης προθεσμιών ώστε να καταστεί δυνατή η ένταξη στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” έργων του Δήμου Δέλτα, έως τις 9 Φεβρουαρίου. Μιλήσαμε, επίσης, για νέα έργα και για στοχευμένες δράσεις σε έργα υποδομής με βάση την αναπτυξιακή πρόταση της κυβέρνησης και τις ανάγκες του δήμου. Το Υπουργείο βρίσκεται δίπλα στους Δημάρχους και τους πολίτες με στόχο την καλυτέρευση της καθημερινότητας σε κάθε επίπεδο».

Στην συνέχεια οι δύο πλευρές συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών στην Αθήνα ώστε η Δήμαρχος Δέλτα να ενημερώσει πλήρως για την εικόνα και τους στόχους του δήμου το επόμενο διάστημα. Στις δηλώσεις της η κ.Μπισμπινά τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής: «Είχαμε μια πολύ παραγωγική συνάντηση με τον ΓΓ κ. Σταυριανουδάκη, καθώς συζητήσαμε όλα τα θέματα του Δήμου Δέλτα που έχουν να κάνουν με το Υπουργείο και συμφωνήσαμε να γίνει η επόμενη συνάντησή μας στο Υπουργείο Εσωτερικών όπου και θα διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για το Δήμο Δέλτα καθώς έχει έρθει η ώρα η περιοχή μας να αναπτυχθεί σε όλα τα επίπεδα, να αποκτήσει εξωστρέφεια και να αξιοποιήσει τη δυναμική της».