Κυ. Μάι 5th, 2024

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού-Αργυρούπολης ο Γιάννης Τσαρπαλής

Σε κλίμα συναίνεσης και ομοφωνίας, με ανταλλαγή ευχών για καλή και γόνιμη θητεία, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 η πρώτη επίσημη ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ελληνικού Αργυρούπολης για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο 2024 – 2028, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Πολλές και εγκάρδιες ευχές για να δουλέψουμε με περισσότερο ζήλο για το καλό των συμπολιτών μας, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη ψηλότερα. Καλή χρονιά με δημιουργική και ανοδική πορεία!», εξέφρασε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος καλωσορίζοντας τους εκλεγμένους για τη νέα θητεία.

Η πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου για τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε παμψηφεί αποδεκτή και έτσι ο Γιάννης Τσαρπαλής επανεξελέγη με καθολική συναίνεση από Διοίκηση και Αντιπολίτευση.

Στη συνέχεια, κατατέθηκαν προτάσεις για τη σύνθεση του Προεδρείου από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης οι οποίες έγιναν ομοίως αποδεκτές καθολικά.

Με πολυφωνική σύνθεση το νέο προεδρείο που το συμπληρώνει ο Αριστείδης Σούγελας στη θέση του Αντιπροέδρου και ο Φίλιππος Περγαντής στη θέση του Γραμματέα, από τις δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης.