Κυ. Μάι 5th, 2024

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Σαρωνικού, Δημήτρη Παπαχρήστου, με τον Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο.  

 Συνάντηση εργασίας με τον Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο, είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαχρήστου συνοδευόμενος από τη δημοτική του ομάδα. Στον πυρήνα της συζήτησης, που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, τέθηκε συνοπτικά ο στρατηγικός σχεδιασμός της δημοτικής αρχής για ριζικές αλλαγές που θα μετατρέψουν τον δήμο Σαρωνικού σε μια σύγχρονη, λειτουργική και φιλική προς τους πολίτες περιοχή.

Ο Γ. Ζαφειρόπουλος από την πλευρά του ευχήθηκε, κατ’ αρχήν, καλήεπιτυχίαστη νέα δημοτική αρχή υπογραμμίζοντας ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα βρίσκεται στο πλευρό τηςκαι ενημέρωσε διεξοδικά για τις κανονιστικές διατάξεις που αφορούν στη λειτουργία των φορέων Α’ Βαθμού Αυτοδιοίκησης στην κατεύθυνση της ταχείας παραγωγής έργου καθώς και για εκείνες που διέπουν τη σχέση μεταξύ των δυο διοικητικών βαθμίδων (Α’ και Β’ Βαθμός αυτοδιοίκησης).

Ο Δημ. Παπαχρήστου αφού ευχαρίστησε τον Γρ. Ζαφειρόπουλο για την επίσκεψή του στον Δήμο Σαρωνικού, τόνισε πως προσβλέπει σε μια αγαστή και παραγωγική συνεργασία, με κύριο στόχο το δημόσιο συμφέρον και το όφελος των πολιτών