Κυ. Μάι 5th, 2024

Αναβαθμίζονται τα Κοινοτικά Συμβούλια στον Δήμο Σαρωνικού

Το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αναβάθμισης των Κοινοτικών Συμβουλίων με σκοπό την ταχύτερη επίλυση των τοπικών προβλημάτων και την εξωστρέφεια, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στο Κ.Σ. Παλαιάς Φώκαιας. Ομάδα εργασίας με επικεφαλής τον Δήμαρχο Σαρωνικού, Δημήτρη Παπαχρήστου και τη συμμετοχή Αντιδημάρχων, Εντεταλμένων Συμβούλων, του Γ.Γ του Δήμου και συνεργατών παρέστη στο Κ.Σ προκειμένου να συζητήσει διεξοδικά με την πρόεδροκαι τους τοπικούς συμβούλους όσα απασχόλησαν την περιοχήτην εβδομάδα που πέρασε αλλά και να θέσει στόχους για την επόμενη.

Πρόκειται για δέσμευση του Δ. Παπαχρήστου που, στο πλαίσιο του νέου τρόπου διακυβέρνησης,είχε ανακοινώσει τις προηγούμενες ημέρες. Κάθε Δευτέρα, κυκλικά σε μια διαφορετική από τις πέντε Δημοτικές Κοινότητες, το Κοινοτικό Συμβούλιο θα πραγματοποιείται με τη συμμετοχή του διευρυμένου κλιμακίου της δημοτικής αρχής προκειμένου να λύνονται ταχύτερα τα ζητήματα καθημερινότητας και να σχεδιάζονταιοι παρεμβάσεις.

«Ξεκινάμε την πρώτη μας επιτελική συνάντηση από την Π. Φώκαια, έναν τόπο  συμβολικό για εμάς και ευχαριστούμε την πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και όλους εσάς που είστε εδώ», ανέφερε ο Δ. Παπαχρήστου κατά την ομιλία του. «Για εμάς είναι σημαντικό να ξεκινήσει αυτή η νέα δημοτική περίοδος βάζοντας συγκριμένους στόχους. Υπάρχει στοχοθεσία για καθέναν από εμάς για αυτόν τον μήνα. Αυτό θα μας βοηθήσει να έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα για να δούμε πως προχωράει η διοίκηση μας», σημείωσε στη συνέχεια. Και κατέληξε: «Είμαστε και θα είμαστε κάθε εβδομάδα σε κάθε γωνιά του Σαρωνικού για να ομορφύνουμε το μέλλον του τόπου μας!»