Με στόχο την οριστική επίλυση των πλημμυρικών φαινομένων στον Αλιάκμονα κι ενώ είναι σε εξέλιξη η πρώτη φάση διευθέτησης της κοίτης του, υπογράφτηκε σήμερα η σύμβαση για τη δεύτερη φάση αντιπλημμυρικών έργων από την περιοχή του Γκαλέσαβου έως τη γέφυρα της Αμμουδάρας.
Περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ επενδύονται στον ποταμό Αλιάκμονα και την αντιπλημμυρική του θωράκιση με στόχο την προστασία των πολιτών και της περιουσίας τους.
Να σημειώσουμε ότι τον σχεδιασμό του Δήμου Άργους Ορεστικού για την ολοκληρωμένη ανάδειξη της παραποτάμιας περιοχής θα συμπληρώσει το έργο ανάπλασης του δασυλλίου που έχει ήδη ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
Με ανάρτησή του στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, κάνει λόγο…
Από σήμερα στις 00:00, οι Λόφοι Λυκαβηττού και Φινόπουλου παραμένουν κλειστοί για πεζούς και οχήματα.
Η συνεργασία Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και Δήμου Αγίου Ευστρατίου πρότυπο αλληλεγγύης και ανθρωπιάς για τους…
Υπογράφηκε η σύμβαση συνολικού προϋπολογισμού 564.389,56 ευρώ.
Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί, τόσο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, όσο και η πολιτική προστασία…
Η ενίσχυση της συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής, με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με στόχο την έγκυρη, αξιόπιστη…