Πα. Μαρ 1st, 2024

“Πυρά” Τομπούλογλου κατά Βούρου για την ένσταση κατά του εκλογικού αποτελέσματος

Ο εκλεγμένος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του απερχόμενου δημάρχου Γιάννη Βούρου, μετά την απόφαση του τελευταίου να κινηθεί δικαστικά κατά του αποτελέσματος των εκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι η παράταξη Βούρου υποστήριξε ότι υπάρχουν αρκετά αμφισβητούμενα ψηφοδέλτια, αριθμός ικανός να ανατρέψει την οριακή διαφορά των 90 σε σύνολο 10.950 ψήφων που καταγράφηκε κατά την Β’ Κυριακή των εκλογών και αποφάσισε να προσβάλει δικαστικά το αποτέλεσμα.

Μετά την συγκεκριμένη κίνηση, ο Γιάννης Τομπούλογλου, εξέδωσε ανακοίνωση με «βολές» κατά του Γιάννη Βούρου.

*Διαβάστε εδώ: Αυτοψία Κικίλια στο ρέμα Χαλανδρίου: Αυτή είναι η εικόνα που θέλουμε στην Αττική

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Τομπούλογλου
Ο εκλεγμένος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου έκανε πριν λίγο την ακόλουθη δήλωση:

«Πριν λίγη ώρα έλαβα στα χέρια μου την ένσταση που κατέθεσε ο απερχόμενος Δήμαρχος, Γιάννης Βούρος, με την οποία ζητά από το Δικαστήριο να του δώσει αυτό που του στέρησε ο λαός με την κυρίαρχη ψήφο του.

Η Συμπαράταξη κι εγώ προσωπικά σεβόμαστε πλήρως τη λαϊκή ετυμηγορία. Αυτοί που δεν τη σέβονται, προχωρούν σε κινήσεις πανικού, αφού προηγουμένως με κάλεσαν ως νικητή των εκλογών, να «συνδιαμορφώσουμε» τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, καθώς και τα δημοτικά τέλη για το 2024.

Αντιλαμβάνομαι την αδυναμία του προκατόχου μου να συνειδητοποιήσει ότι έχασε τις εκλογές και καταφεύγει σε φαιδρούς ισχυρισμούς που κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας, προκειμένου να συνεχίσει να είναι δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, αν και στην δική του ένσταση αναφέρεται ως «Ιωάννης Βούρος του Στεφάνου και της Ευανθίας, κάτοικος Αμαρουσίου, οδός Φιλικής Εταιρείας 2».

Παραδίδω τον απερχόμενο δήμαρχο στην κρίση της πόλης, την ετυμηγορία της οποίας αμφισβητεί με ισχυρισμούς που κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας. Υπήρξε ακατάλληλος κι ασύμβατος με την πόλη ως δήμαρχος, φαίνεται ότι θα είναι ακατάλληλος κι αποξενωμένος από τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα, και ως αντιπολίτευση, εάν βεβαίως παραμείνει στο δημοτικό συμβούλιο και δεν επιλέξει την παλιά έδρα του, στην οδό Φιλικής Εταιρείας 2.

Οι συνεργάτες μου κι εγώ αναμένουμε την απόφαση της Δικαιοσύνης, με την ηρεμία των ανθρώπων που εξέλεξαν οι συμπολίτες μας, να διοικήσουμε το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας».