Πε. Νοέ 30th, 2023

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Δήμου Χανίων, το «Εργαστήρι του Άη Βασίλη» στο Μεγάλο Αρσενάλι (ΚΑΜ)

 

Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων, θα λειτουργήσει Χριστουγεννιάτικη Αγορά, στον ισόγειο εκθεσιακό χώρο στο Μεγάλο Αρσενάλι, από τις 15 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 7 Ιανουαρίου 2024.

Το «Εργαστήρι του Άη Βασίλη», υλοποιείται για τρίτη χρονιά φέτος και φιλοξενεί επιχειρήσεις της πόλης, να δημιουργήσουν μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στον παραμυθένιο χώρο του ΚΑΜ.

Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ καλούν ενδιαφερόμενους επαγγελματίες της πόλης, που διαθέτουν επιχειρήσεις δώρων, γλυκών, τοπικών προϊόντων, εποχιακών, αναμνηστικών, παιχνιδιών, βιβλίων, κ.α. να συμμετάσχουν στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά, που θα λειτουργήσει στον εκθεσιακό χώρο (ισόγειο).

Σε κάθε επιχείρηση θα δοθεί χώρος 5,6 τ.μ. (2μ. επί 2.8μ.), με πάγκο 2μ.
Ο χώρος διαθέτει κατάλληλες παροχές ρεύματος, σύνδεση με το διαδίκτυο, κάμερες ασφαλείας και συναγερμό.

Παράλληλα, στο Μεγάλο Αρσενάλι και στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» θα παρουσιάζονται καθημερινά μουσικές και θεατρικές παραστάσεις για όλους και θα διοργανώνονται εργαστήρια για τους μικρούς μας φίλους.

Έναρξη λειτουργίας: Σάββατο 15 Δεκεμβρίου