Δε. Απρ 29th, 2024

Δρόμος Μαθητών 2023:Μια πρωτόγνωρη εικόνα στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των μαθητών και των νηπίων που με την συνοδεία των γονέων τους, δημιούργησαν μία εικόνα πρωτόγνωρη στον πεζόδρομο Γιαννιτσών. Υπολογίζεται πως μαζί με τους γονείς, που συνόδευαν τα μικρότερα παιδιά, συμμετείχαν πάνω από 1100 άτομα στον Δρόμο των μαθητών!
Τις εκκινήσεις έκαναν, ο Δήμαρχος Πέλλας, κ. Γρηγόρης Στάμκος, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, κ. Ιωάννης Φωκάς, ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Θανάσης Επιτροπάκης και ο πρόεδρος της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών, κ. Νίκος Τουμπουλίδης.
Δόθηκαν 4 εκκινήσεις ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια των παιδιών. Η τροχαία Γιαννιτσών και οι εθελοντές των εκκινήσεων συνεργάστηκαν ιδανικά, ώστε να υπάρξει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα στον τερματισμό, όπου κάθε παιδί τερμάτιζε με χαμόγελο και έπαιρνε το μετάλλιο του Δρόμου Θυσίας. Αξίζει να σημειωθεί πως την επόμενη ημέρα τα περισσότερα παιδιά πήγαν στο σχολείο τους φορώντας το μετάλλιο. Με την συνεργασία των Δ/ντών και του γραφείου αθλητισμού του Δήμου Πέλλας, ήδη την επόμενη ημέρα πήραν τα μετάλλια τους και τα παιδιά που δεν είχαν κάνει αρχική δήλωση συμμετοχής.
Ο Δήμος Πέλλας ευχαριστεί θερμά τους Δ/ντές, τους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων όλων των Δημοτικών Σχολείων και των νηπιαγωγείων των Γιαννιτσών, της Καρυώτισσας, του Παλαιφύτου, του Δαμιανού, του Μυλοτόπου, της Παραλίμνης, της Αραβησσού, του Πενταπλατάνου και του Μελισσίου.
Ευχαριστούμε επίσης τον σύλλογο Ζωόφιλων Γιαννιτσών που τόσο κατά την διάρκεια των αγώνων όσο και την παραμονή ήταν μαζί μας και ενημέρωνε για την πολύτιμη προσφορά του, καθώς επίσης τον φορέα ΑΜΚΕ Ιασις και τον σύλλογο ειδ. Δυνάμεων Πέλλας ΄΄Αχιλέας Μιμιλίδης΄΄.