Ο Δήμος Παιανίας και ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Παιανίας «Δημοσθένης Παιανιεύς» διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ Κρασιού «ΟΙΝΟΥ ΜΕΘΕΞΗ», το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 19.00 στην κεντρική πλατεία της Παιανίας (Β. Κωνσταντίνου).
Στο 1ο Φεστιβάλ Κρασιού συμμετέχουν ο Αμπελουργικός Συνεταιρισμός και 8 οινοπαραγωγοί της Παιανίας.
Στην εκδήλωση θα γίνει με την παρουσίαση των οινοπαραγωγών, θα ακολουθήσει δρώμενο του τρύγου της Παιανίας στην αρχή του 21ου αιώνα από τα μέλη του Συλλόγουκαι το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με ένα πατροπαράδοτο αρβανίτικο γλέντι με τον Σπύρο Μπρέμπο και με την οινογευσία των εκλεκτών κρασιών των οινοπαραγωγών.
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι αρτοποιεία της Παιανίας που θα προσφέρουν δωρεάν στον κόσμο μουστοκούλουρα και μουσταλευριά καθώς κι ο Αμπελουργικός Συνεταιρισμός που θα διαθέσει κρασί σε όλο τον κόσμο.
Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…
Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…
Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…
Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…
Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…
Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…