Τε. Μάι 15th, 2024

Αντωνία Σοφικίτου: Να συμβάλλω στη βελτίωση της ζωής των κατοίκων του Πειραιά

Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά στα πλαίσια του Δήμου, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό του κ. Γιάννη Μώραλη, Δημάρχου του Πειραιά, γεννήθηκε από μια ιδέα, την πεποίθηση πως τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο.

Πρόκειται για μια σκέψη, για ένα καλύτερο αύριο, ευνοϊκότερο για όλες και όλους, κυριότερα για τα παιδιά μας, που τόσο αγαπώ και προσπαθώ να στηρίζω όπου κι όπως μπορώ.

Ως ενεργό μέλος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων εκπροσωπώντας σχολείο του Δήμου μας, στο πλαίσιο της υποστήριξης για καλύτερα σχολεία και συγχρόνως στηρίζοντας την εξέλιξη και τα δικαιώματα των παιδιών μας, είχα την ευχάριστη εμπειρία να γνωρίσω προσωπικά τον κ. Δήμαρχο, ο οποίος μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.

Η συνεργασία μας ήταν άριστη, η κατανόηση του κ. Μώραλη στα προβλήματα μας, η όρεξη να δοθούν λύσεις για όλα τα θέματα, το ενδιαφέρον..έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην παραπάνω μου απόφαση.

Μου δημιουργήθηκε μια εικόνα εκτίμησης προς το άτομο του κ. Δημάρχου και παράλληλα μια ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο, τον κόσμο του Πειραιά μας.

Η περίπτωση της δυνατότητας να αγκαλιάσω τα προβλήματα του καθημερινού ανθρώπου της βιοπάλης, να προσπαθήσω να δώσω λύσεις στα φλέγοντα θέματα που απασχολούν, να στηρίξω τα παιδιά που κι εκείνα με τη σειρά τους δίνουν τον δικό του αγώνα με ένα σωρό εμπόδια τις περισσότερες φορές..

Αυτά κι άλλα πολλά.. τούτη η προσφορά, μου δίνει απεριόριστη χαρά και μεγάλη ικανοποίηση κι ελπίζω να καταφέρω ό, τι περισσότερο και καλύτερο μπορώ, από τα πιο μικρά πράγματα έως τα πιο μεγάλα.

Να συμβάλλω, ώστε όλοι μαζί, να καλυτερεύσουμε τις συνθήκες ζωής, σε όλα τα επίπεδα, των πολιτών του Δήμου μας, του Πειραιά μας.

*Η Αντωνία Σοφικίτου είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον “Πειραιά Νικητή”