Συνεχίζει ο Δήμος Πειραιά να προσφέρει δωρεάν κτηνιατρικές υπηρεσίες για τη φροντίδα των αδέσποτων γατών στην πόλη μας σε συνεργασία με τον κτηνίατρο κ. Μπουραντά Αλέξανδρο, ο οποίος βρίσκεται στην οδό Κάνιγγος 6, στον Πειραιά.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κτηνιατρικές υπηρεσίες για 250 γάτες (στείρωση, εμβολιασμό, τοποθέτηση microcip κλπ) καθώς και απεγκλωβισμό αυτών.
Σημειώνεται ότι, το πρόγραμμα θα συνεχιστεί για τα επόμενα τρία χρόνια, θα περιλαμβάνει τη φροντίδα και την περίθαλψη 2000 γατών και θα εμπλουτιστεί με φιλοξενία γατών.
Οι δημότες φιλόζωοι θα καταθέτουν την ηλεκτρονική αίτησή τους στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Δήμου, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στο email:
Για έκτακτα περιστατικά που μπορεί να προκύψουν τα Σαββατοκύριακα, οι φιλόζωοι δημότες θα καταθέτουν ηλεκτρονική αίτηση στο email:
Μια πιο προσωπική ματιά πίσω από την υπογραφή ενός από τα μεγαλύτερα έργα που δρομολογούνται…
Ν. Χαρδαλιάς στο Business News Magazine: «Δεν επέλεξα ποτέ να διοικώ από το γραφείο».
Μια στιγμή ιστορική για την τοπική κοινωνία. Μια στιγμή δικαίωσης μιας προσπάθειας που διήρκεσε δεκαετίες.
Για εννέα ημέρες θα βρίσκεται στο επίκεντρο της οικονομικής, επιχειρηματικής και πολιτιστικής ζωής της Θεσσαλονίκης.
Θα λειτουργεί από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2026.