Κυ. Απρ 28th, 2024

Κώστας Τζιούμης: «Με έργα και δουλειά παντού, στηρίζουμε τα χωριά μας»

Στην υπογραφή μιας νέας σύμβασης, προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ, για έργα αγροτικής οδοποιίας, προχώρησε την Δευτέρα (28/8/2023), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Για το λόγο αυτό, δόθηκε συνέντευξη τύπου, με την παρουσία του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας κ. Καραλέκα, του Αντιδημάρχου Υποδομών κ. Αλέξανδρου Κανελλόπουλου και υπηρεσιακών στελεχών.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης εξήγησε ότι προβλέπονται εργασίες σε όλες τις δημοτικές ενότητες, ενώ η προθεσμία υλοποίησης είναι οι 9 μήνες.

Ειδικότερα, ο κ. Τζιούμης, υπογράμμισε: «Με την υλοποίηση του έργου αυτού, θα έχει ολοκληρωθεί ένα τεράστιο έργο βελτίωσης αγροτικής οδοποιίας, συνολικά πάνω από 8.000.000 ευρώ.

Από την πρώτη στιγμή της θητείας μας, θέσαμε στόχο τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας. Βρίσκονται στο όριο της επιβίωσης και πρέπει η Πολιτεία να τους στηρίξει, διότι αν δεν επιβιώσουν δεν θα υπάρχει ζωή συνολικά για τον Δήμο Τρίπολης.

Είναι ο κυριότερος πυλώνας που στηρίζει τον Δήμο και την πόλη μας.

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, στον τομέα της βελτίωσης των υποδομών, έχει γίνει ένα τεράστιο έργο και αυτό αποδεικνύεται με αριθμούς.

Όταν ολοκληρωθεί αυτό το έργο, σχεδόν στο σύνολο των χωριών του Δήμου Τρίπολης, θα έχει γίνει μια σημαντική βελτίωση στην αγροτική οδοποιία.»