Σα. Απρ 27th, 2024

«Έκλεισε» το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη – Την Τετάρτη η παρουσίαση του ψηφοδελτίου

Με την προσθήκη τεσσάρων νέων υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων ολοκληρώθηκε η σύνθεση του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά».

Πρόκειται για τους:

Γεωργούλη Σταμάτιο, δικηγόρο
Καρακώστα Χαρίκλεια (Χαρά), διδάκτωρ χημικό μηχανικό ΕΜΠ
Τσώνη Νικόλαο, δημοσιογράφο, αθλητικογράφο
Χαγκαμπιμάνα Ρίτσαρντ-Σπυρίδων, απόστρατο αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού
Ο συνδυασμός «Αθήνα Ψηλά» απαρτίζεται πλέον από 364 Αθηναίους και Αθηναίες. Είναι το μεγαλύτερο ψηφοδέλτιο που έχει ποτέ συγκροτηθεί σε δημοτικές εκλογές, καθώς η παράταξη του σημερινού Δημάρχου Αθηναίων προσέλκυσε και ενέταξε τον ανώτατο προβλεπόμενο από το νόμο, αριθμό υποψηφίων.

Την ερχόμενη Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 19.30, σε ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον εμβληματικό χώρο του Εθνικού Γυμναστηρίου Αθηνών «Φωκιανός», ο επικεφαλής του «Αθήνα Ψηλά» Κώστας Μπακογιάννης, θα παρουσιάσει και επίσημα τους 364 υποψηφίους που συνθέτουν τη δυναμική, υπερκομματική και συμπεριληπτική δημοτική παράταξη του.

Τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Αθηναίων στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν γνώση των αναγκών της πόλης, αναγνωρισμένη δράση και προσφορά στο Δήμο και έντονο ενδιαφέρον για την ευημερία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Αθηναίων.