ΔΗΜΟΙ

Ο Καραμανλής επισκέφθηκε τον Κ. Ζέρβα -Τον ενημέρωσε για τα πεπραγμένα στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή υποδέχθηκε σήμερα (28/07) το απόγευμα στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου, συζητήθηκαν τα θέματα της Θεσσαλονίκης, για τα οποία εξάλλου κι ο πρώην Πρωθυπουργός διατηρεί διαρκές ενδιαφέρον.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ενημέρωσε τον κ. Καραμανλή για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα ζητήματα των υποδομών και τα μεγάλα έργα της πόλης αλλά και σχετικά με εμβληματικές παρεμβάσεις τις οποίες προχωρά ο Δήμος, όπως η ανάπλαση του μνημειακού άξονα της Αριστοτέλους, το ντεκ στην παλιά παραλία, η αστική αναζωογόνηση εμπορικών δρόμων κ.ά. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν ακόμη θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή πορεία της Θεσσαλονίκης αλλά και τις επιτυχίες που καταγράφονται σε νευραλγικούς τομείς, όπως ενδεικτικά αυτοί των επενδύσεων και του τουρισμού.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην Πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και λίγο μετά την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, τον Οκτώβριο του 2019.

Share

Τελευταία άρθρα

Πρόστιμο σε Δήμο για παρεμβάσεις σε χωματόδρομο

Πρόστιμο συνολικού ύψους 14.580 ευρώ στο δήμο Αμοργού για επέμβαση οδοποιίας με τη χρήση μηχανημάτων,…

17 ώρες ago

Αλλάζει το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο

Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…

21 ώρες ago

Στην 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς η Π. Δυτικής Μακεδονίας

Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…

21 ώρες ago

Αποκλεισμένο για έκτη μέρα το λιμάνι της Μυτιλήνης

Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…

21 ώρες ago

«Ψαρεύουν» θύματα προσποιούμενοι δήμαρχο

Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…

22 ώρες ago

Στη Νέα Υόρκη η δήμαρχος Λήμνου

Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…

23 ώρες ago