Δε. Απρ 29th, 2024

Η Δέσποινα Αρβανίτου υποψήφια   Δημοτική Σύμβουλος με τον  Πειραιά Νικητή

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής και τον Γιάννη Μώραλη είναι η Δέσποινα Αρβανίτου.
Η Δέσποινα Αρβανίτου ζει στον Πειραιά από τα φοιτητικά της χρόνια.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εργάστηκε όλα τα έτη στον Πειραιά σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και σε διοικητικές θέσεις της Εκπαίδευσης. Είναι Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά επί 12 συναπτά έτη. Ήταν  υποψηφία Δημοτική Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή και το 2019.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Πειραιάς Νικητής και Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:
«Έχω τη χαρά να ανακοινώσω την Δέσποινα Αρβανίτου ως  υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο στις ερχόμενες αυτοδιοικητές εκλογές. Μια αξιόλογη και ικανή συνεργάτιδά μου, η οποία διατελεί Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά, με ιδιαίτερη αφοσίωση στα καθήκοντά της και με θετικά αποτελέσματα στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. Είναι μια δυναμική Πειραιώτισσα, με έντονη ενασχόληση με τα κοινά και με τη σχολική κοινότητα. Είναι σημαντικό να συμμετέχουν στον

2 / 2
συνδυασμό μας Πειραιώτες με αγάπη και ανιδιοτελή προσφορά για την πόλη μας όπως η Δέσποινα. Της εύχομαι καλή επιτυχία».
 
Η Δέσποινα Αρβανίτου δήλωσε:
«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του Πειραιά Νικητή ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο. Είναι εμφανές ότι ο Πειραιάς έχει αλλάξει προς το καλύτερο τα τελευταία 9 έτη και αυτό οφείλεται στο δυναμικό και αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο ο Δήμαρχός μας, αντιμετώπιζε το κάθε πρόβλημα της πόλης μας. Η συνεργασία μας τα προηγούμενα 9 έτη ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά ήταν ουσιώδης και εποικοδομητική για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. Είμαι αποφασισμένη να συνεισφέρω όσο μπορώ για να διαμορφώσουμε τον Πειραιά, όχι μονό σε μια υπέροχη πόλη, αλλά σε μια πόλη που να ξεπερνά τις προσδοκίες μας»!