Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί σε δασική έκταση, στο τέρμα της οδού Στρατηγού Μακρυγιάννη στην Πολιτεία.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση, με ισχυρή πυροσβεστική δύναμη 42 πυροσβέστες, 10 οχήματα, 3 ελικόπτερα, την ομάδα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς με 4 οχήματα, την Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών και άλλες εθελοντικές ομάδες.
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ευχαρίστησε για την ανταπόκριση και την αποτελεσματικότητά τους όσους συνέβαλαν στο να σβήσει η φωτιά γρήγορα.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Νικήτας Κόκκαλης με ανάρτησή του επισημαίνει: “Άμεση ήταν η επέμβαση στη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί σε δασική έκταση στην οδό Μακρυγιάννη στην Πολιτεία.Είμαστε σε διαρκή επιφυλακή με βάρδιες όλο το 24ωρο και διαρκείς περιπολίες στις δασικές εκτάσεις του Δήμου μας.Παράλληλα, συνεχίζονται οι καθαρισμοί σε ιδιωτικά οικόπεδα που οι ιδιοκτήτες δεν μερίμνησαν για τον καθαρισμό του.Ευχαριστίες στον Προϊστάμενο και όλο το προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας”
Η αποκατάσταση της λειτουργίας της «Αναπτυξιακής Εύβοιας» αποτέλεσε το κεντρικό θέμα της συνεδρίασης του ΠΕΣΥ…
Ως το τέλος του τρέχοντος έτους αναμένεται να εκδοθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η πρόσκληση…
Με το συνολικό ποσό των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτούνται τέσσερις δήμου της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας…
Την επιλογή της υπερυψωμένης διέλευσης της γραμμής του Προαστιακού μέσα από τον αστικό ιστό, προκειμένου…
Με τους τελικούς, που θα πραγματοποιηθούν στις 2 και 3 Νοεμβρίου στο δημοτικό γήπεδο του…
Στο τραγούδι ιστορικής μνήμης, «Σώματα της Κοκκινιάς» που είναι αφιερωμένο στο Μπλόκο της Κοκκινιάς, συμμετέχει…