Πα. Μάι 3rd, 2024

Ολοκληρώνεται η αναβάθμιση των ΚΕΠ στο Παλαιό Φάληρο

Στην υλοποίηση του έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» που αφορά τα δύο Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών της πόλη μας προχωρά ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συμμετέχοντας και αξιοποιώντας το σχετικό πρόγραμμα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ήδη ολοκληρώθηκαν οι σχετικές εργασίες στο ΚΕΠ Αγίας Βαρβάρας για τις οποίες ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ενώ άμεσα ακολουθεί και το ΚΕΠ Αγίου Αλεξάνδρου προκειμένου να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις έως 26 Αυγούστου.

Με τον τρόπο αυτό, τα ΚΕΠ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου θα προσφέρουν ακόμα περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες όχι μόνο προς τους πολίτες, αλλά και προς τις επιχειρήσεις, ανταποκρινόμενα στον ρόλο τους και στις ανάγκες της κοινωνίας.

-Η παρέμβαση περιελάμβανε την πλήρη ανακαίνιση των δύο ΚΕΠ βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών αλλά και την αναβάθμιση – αντικατάσταση του υλικοτεχνικού του εξοπλισμού. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν οι εξής παρεμβάσεις:

Η ανακαίνιση με ενιαία εταιρική εικόνα (νέο λογότυπο, χρωματισμοί, παρεμβάσεις για την προσβασιμότητα ΑμεΑ, κλπ)

Η αναβάθμιση/αντικατάσταση ηλεκτρονικών υπολογιστών

Η προμήθεια αναβάθμιση/αντικατάσταση εκτυπωτών

Η προμήθεια tablet που θα χρησιμοποιηθούν από τους εργαζόμενους στα ΚΕΠ

Η προμήθεια tablet για την αξιολόγηση των υπηρεσιών των ΚΕΠ από τους πολίτες

Η προμήθεια συστήματος ηλεκτρονικής προτεραιότητας εξυπηρετούμενων

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου διευρύνουν και αναβαθμίζουν διαρκώς τη λειτουργία τους, παρέχοντας στον Δημότη ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Επιπλέον, χάρη στην ψηφιακή αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό τους, παρέχουν τη δυνατότητα εξυπηρέτησης τόσο με φυσική παρουσία, όσο και με βιντεοκλήση, ενώ επιπλέον λαμβάνουν και ψηφιακές αιτήσεις μέσω του gov.gr.