Σα. Μάι 4th, 2024

Νέοι υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι με τον Πειραιά Νικητή

Ο συνδυασμός Πειραιάς Νικητής ανακοινώνει τέσσερις νέους υποψήφιους Κοινοτικούς Σύμβουλους στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Τον Ιωακείμ (Μάκη) Βουβαλάκη στην Α’ Δημοτική Κοινότητα, τον Νίκο Κολοκυθά στη Β’ Δημοτική Κοινότητα και τις Αναστασία (Τέσσυ) Λευτάκη και Ευγενία Γεωργιάκου και στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα.

Ο Βουβαλάκης Ιωακείμ (Μάκης) έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Α’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά, όπου συνεχίζει να ζει και να δραστηριοποιείται. Είναι δημόσιος υπάλληλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 26ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά και μέλος της Α’ Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πειραιά.

Η Γεωργιάκου Ευγενία είναι 20 ετών φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Πειραιά.

Ο Κολοκυθάς Νίκος είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Β’ Δημοτικής Κοινότητας και μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά.

Η Λευτάκη Αναστασία (Τέσσυ) γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αγιά Σοφία. Έχει εργαστεί ως ναυτιλιακή υπάλληλος επί σειρά ετών και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας. Ήταν υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή και το 2019.

Ο επικεφαλής του Πειραιά Νικητή, Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Το ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή» ενισχύεται ακόμα περισσότερο με τη συμμετοχή τεσσάρων επιπλέον υποψήφιων Κοινοτικών Συμβούλων στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Η Τέσσυ Νικολαϊδου είναι μια δραστήρια Πειραιώτισσα, η οποία ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό μας και το 2019 και θα είναι εκ νέου

υποψήφια στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα. Καλωσορίζω στον Πειραιά Νικητή τον Μάκη Βουβαλάκη, υποψήφιο στην Α’ Δημοτική Κοινότητα και τον Νίκο Κολοκυθά, υποψήφιο στη Β’ Δημοτική Κοινότητα, δύο άντρες, δύο πατεράδες, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων στην περιοχή τους, με έντονη διάθεση να προσφέρουν, καθώς και την Ευγενία Γεωργιάκου, τη νεότερη μέχρι στιγμής υποψήφια του συνδυασμού μας, καθώς είναι μόλις 20 χρονών, η οποία θα είναι υποψήφια στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα. Χαίρομαι που οι άνθρωποι που ανακοινώνουμε σήμερα, επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθειά μας να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα προβλήματα που απασχολούν κάθε γειτονιά του Πειραιά. Τους εύχομαι καλή επιτυχία».

Ακολουθούν οι δηλώσεις των υποψηφίων κοινοτικών συμβούλων.

Βουβαλάκης Ιωακείμ (Μάκης): «Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχό μας Γιάννη Μώραλη για την τιμή που μου κάνει να με εντάξει στις επερχόμενες εκλογές στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Πειραιάς Νικητής” ως υποψήφιο Κοινοτικό Σύμβουλο της Α’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, της περιοχής που γεννήθηκα, μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω και να δραστηριοποιούμαι. Ένθερμος υποστηρικτής της ρήσης “Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο”, ζητώ τη στήριξη των Πειραιωτών γιατί πιστεύω πως με την ενεργή συμμετοχή μου στην Κοινότητα, θα κάνω την δίκη μου προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής με μοναδικό στόχο η Α’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά να βελτιώνεται καθημερινά προς όφελος όλων των κατοίκων της».

Γεωργιάκου Ευγενία: «Ως μια νέα Πειραιώτισσα πιστεύω ότι οι νέοι είναι το μέλλον του Πειραιά και θα ήθελα κι εγώ να προσφέρω στην Ε’ Κοινότητα, ώστε να τη δω να προοδεύει και να ακμάζει και επέλεξα τον κ. Μώραλη, καθώς από τα παιδικά μου χρόνια τον έχω ζήσει ως Δήμαρχο Πειραιά, τον έχω δει πόσο πολύ έχει προσφέρει στο γενικό σύνολο και θα συνεχίσει να προσφέρει ώστε ο Πειραιάς να είναι Νικητής».

Κολοκυθάς Νίκος: «Σε συνέχεια της ενασχόλησής μου με την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, είδα ότι γίνεται έργο από τον κ. Μώραλη στον Πειραιά, οπότε αποφάσισα κι εγώ να συμμετάσχω στην ομάδα του Πειραιά Νικητή για να καταφέρουμε να αλλάξουμε τον Πειραιά προς το καλύτερο».

Λευτάκη Αναστασία (Τέσσυ): «Με την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος του 2019, για την πόλη μου και τις γειτονιές της Ε’ Κοινότητας, τους φίλους, συγγενείς και συντοπίτες μου, συνεχίζω τον ωραίο αγώνα μας, με δύναμη και αισιοδοξία, δίπλα στον Γιάννη

Μώραλη, τον οποίο ευχαριστώ για την πίστη του στο πρόσωπο μου. Εμπνευστής μου και εμψυχωτής μου, το έργο του, το σχέδιο του και το δημιουργικό πείσμα του, για έναν Πειραιά, πόλο έλξης της προόδου και της ανάπτυξης. Σημείο εκκίνησης τα Μανιάτικα. Μότο μου: Δουλειά, δουλειά, δουλειά και αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα!! Δύναμη μου η ψήφος και η εμπιστοσύνη των Πειραιωτών».