Τρ. Απρ 30th, 2024

Η Σταυρούλα Μέντη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη είναι η Μέντη Σταυρούλα.

Η Μέντη Σταυρούλα γεννήθηκε και ζει στον Πειραιά. Απεφοίτησε από το 3ο Λύκειο Πειραιά και συνέχισε σπουδές μουσικής, αποκτώντας πτυχίο και δίπλωμα βιολιού και ανώτερων θεωρητικών μουσικής.

Έχει διδάξει σε μουσικά σχολεία της Αττικής, σε ωδεία και μουσικές σχολές. Από το 2004 διδάσκει στα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και στο Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά.
Είναι Ιδρύτρια και μαέστρος της Ορχήστρας Εγχόρδων Νέων Πειραιά, με έδρα το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, με ενεργό δράση σε πολλές εκδηλώσεις του Δήμου.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη Σύμβουλος στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα με τον «Πειραιά Νικητή». Είναι μέλος στο Δ.Σ. της ΔΗΡΑΠ και αναπληρωματικό μέλος της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

O επικεφαλής του Πειραιά Νικητή, Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανακοινώνω την Σταυρούλα Μέντη ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον Πειραιά Νικητή. Πρόκειται για ικανή και δραστήρια συνεργάτιδα, η οποία υπήρξε Κοινοτική Σύμβουλος την πρώτη μας θητεία στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα, επίσης υποψήφια και το 2019 με τον Πειραιά Νικητή και νυν μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια Οργανισμών του Δήμου μας. Μια καταξιωμένη μουσικός και καθηγήτρια μουσικής με πλούσια δραστηριότητα και μεγάλη συμμετοχή σε εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά κι όχι μόνο. Μια Πειραιώτισσα με πραγματικό ενδιαφέρον και διάθεση προσφοράς στην πόλη μας. Εύχομαι στην Σταυρούλα καλή επιτυχία. Συνεχίζουμε δυναμικά όλοι μαζί για να γίνει ο Πειραιάς μας, μια ακόμα καλύτερη πόλη».
Η Μέντη Σταυρούλα σε δήλωσή της τόνισε:
«Με σεβασμό και έντιμο αγώνα συμμετέχω και πάλι στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» με τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος. Δεσμευτήκαμε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με σύνεση και διάθεση για τους δημότες μας και το πράξαμε. Τα τελευταία χρόνια έχει υλοποιηθεί σημαντικό έργο στην πόλη μας και θέλω να προσφέρω και πάλι, αυτή τη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο για το καλό του Πειραιά μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για έναν Πειραιά Νικητή».