Κυ. Απρ 28th, 2024

Στη Μύκονο ο Τζορτζ Κλούνεϊ – Το «θερμό» τετ α τετ με τον δήμαρχο Κ. Κουκά και το ενδιαφέρον του για το νησί

Στο νησί των ανέμων έφτασε ο χολιγουντιανός σούπερ σταρ Τζορτζ Κλούνεϊ  προκειμένου να συμμετάσχει σε event γνωστής εταιρίας ρολογιών, της οποίας είναι «πρεσβευτής».

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έφτασε με ιδιωτικό τζετ στο αεροδρόμιο της Μυκόνου και φάνηκε να απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο και την ομορφία του νησιού, ήταν ευδιάθετος και αστειευόταν με το προσωπικό του αεροδρομίου που τον συνόδευσε μέχρι το πολυτελές τζιπ που τον παρέλαβε.

Από τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια του event ηταν το «θερμό» τετ α τετ που είχε ο γνωστός ηθοποιός με τον δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά με τον οποίο συζήτησε τόσο για το νησί και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο κ. Κουκάς σε ανάρτησή του, κατά την συνομιλία του ο διεθνούς φήμης ηθοποιός σχολίασε ότι τα Μάρμαρα του Παρθενώνα ανήκουν και πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα και ζήτησε πληροφορίες για την ιστορία της Μυκόνου, καθώς και το κλειδί της επιτυχίας καθότι επισκέπτεται το νησί για πρώτη φορά.

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν στο μοναδικό μυκονιάτικο τοπίο, στη Δήλο, στις μοναδικές ποιοτικές υπηρεσίες, την πλούσια γαστρονομία , τις ξεχωριστές παραλίες και τη διακριτή πολιτιστική της ταυτότητα.
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ εξέφρασε την πρόθεσή του να ξαναέρθει επιβεβαιώνοντας τη θετική εικόνα πολλών επωνύμων του Χόλιγουντ για τη Μύκονο.
Ο δήμαρχος Μυκόνου κλείνοντας, τόνισε: «Είμαστε πάντα εδώ με τις ποιοτικές μας υπηρεσίες και τη μοναδική μυκονιάτικη φιλοξενία για να υποδεχθούμε όλους τους επισκέπτες μας και να επιβεβαιώσουμε ότι η Μύκονος ήταν, είναι και θα είναι ένας κορυφαίος διεθνής τουριστικός προορισμός»./