Τρ. Μάι 14th, 2024

Νέοι υποψήφιοι στην Α’ Δημοτική Κοινότητα με τον Πειραιά Νικητή

Υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στην Α’ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι οι: Λάγγουρα Μαρία, Παπασταμάτης Νίκος, Τάλιας Κωνσταντίνος και Φερεντίνου Ευαγγελία.

Η Μαρία Λάγγουρα είναι εν ενεργεία Κοινοτική Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή από το 2019, τακτικό μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Πειραιά και τακτικό μέλος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά. Διατηρεί κατάστημα στην πλατεία Πηγάδας.

Ο Νίκος Παπασταμάτης δούλεψε επί 37 έτη στην υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Πειραιά, είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αλιείας «Άγιος Νικόλαος» που εδρεύει στον Όρμο της Αφροδίτης στην Πειραϊκή και Αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ερασιτεχνικής Αλιείας.

Ο Κωνσταντίνος Τάλιας είναι συνταξιούχος και υπήρξε υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος το 2019 με τον συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο».

Η Ευαγγελία Φερεντίνου είναι δασκάλα στο 34ο δημοτικό σχολείο Πειραιά, εν ενεργεία κοινοτική σύμβουλος στην Α’ Κοινότητα και μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Με χαρά ανακοινώνω σήμερα τέσσερις νέους υποψηφίους συμβούλους στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα. Η Μαρία Λάγγουρα είναι εν ενεργεία κοινοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό μας από το 2019, μια πολύ δραστήρια γυναίκα και με αστείρευτο ενδιαφέρον για την γειτονιά της. Καλωσορίζω στον «Πειραιά Νικητή» την Ευαγγελία Φερεντίνου, μια Πειραιώτισσα με ενδιαφέρον για την πόλη μας και ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα της Α’ Δημοτικής Κοινότητας, καθώς και τον Κωνσταντίνο Τάλια, οι οποίοι συστρατεύονται μαζί μας, με όρεξη και διάθεση για να προσφέρουν στην Α’ Κοινότητα. Καλωσορίζω επίσης τον Νίκο Παπασταμάτη, έναν άνθρωπο τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα διότι γνωρίζω καλά την εργατικότητά του και την αγάπη του για την πόλη μας. Για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες εργάστηκε στην υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Πειραιά, σε μια δύσκολη θέση, καθημερινά έξω στους δρόμους, στις πλατείες και στα πάρκα της πόλης μας. Γνωρίζει πολύ καλά την Α’ Κοινότητα και τις ανάγκες της και η παρουσία του στον «Πειραιά Νικητή» μας γεμίζει χαρά. Εύχομαι σε όλους τους καλή επιτυχία!

Ακολουθούν δηλώσεις των υποψηφίων κατά αλφαβητική σειρά

Μαρία Λάγγουρα

«Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχό μας Γιάννη Μώραλη για την τιμή να με εντάξει και σε αυτές τις εκλογές στο ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή» ως υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλο της Α’ Δημοτικής Κοινότητας. Έχοντας δει και συνδράμει στη μεγάλη προσπάθεια για την αναβάθμιση της Κοινότητας μας, αποφάσισα να θέσω εκ νέου τον εαυτό μου στην εκλογική διαδικασία, έχοντας μοναδικό στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Α Κοινότητας Πειραιά ,της αγαπημένης μου γειτονιάς».

Νίκος Παπασταμάτης

«Με χαρά μου δέχτηκα την πρόσκληση του Δημάρχου να συμμετέχω κι εγώ στην προσπάθεια να φτιάξουμε έναν όμορφο και ανθρώπινο Πειραιά. Είδα όλα αυτά τα χρόνια ότι κι εκείνος, όπως κι εγώ, αγαπά τον Πειραιά και ό, τι κάνουμε το κάνουμε με αγάπη για την πόλη μας. Θα δουλέψω σκληρά όπως έχω κάνει τόσα χρόνια για να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο την Α’ Κοινότητα, την οποία γνωρίζω καλά από την εμπειρία μου στην υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Πειραιά»

Κωνσταντίνος Τάλιας

«Αποδέχομαι με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη να είμαι υποψήφιος στην Α’ Κοινότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Θα συνεχίσουμε με όρεξη, δυναμικά για τον Πειραιά μας που αγαπάμε, για μια καλύτερη Α’ Δημοτική Κοινότητα».

Ευαγγελία Φερεντίνου

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα η πρόταση του δημάρχου Γιάννη Μώραλη να συμμετάσχω ως υποψήφια σύμβουλος της Α’ Δημοτικής Κοινότητας με το ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή» στις εκλογές του Οκτωβρίου. Επί τέσσερα συναπτά έτη

εργάστηκα με ήθος, εντιμότητα και σεβασμό στο, συνάνθρωπο ως διαμερισματική σύμβουλος και ως τακτικό μέλος πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά. Στόχος μου πάντα είναι να γίνει ο Πειραιάς που λατρεύουμε πιο ανθρώπινος και βιώσιμος. Να γίνει ένας Πειραιάς… νικητής»!