Τε. Μάι 15th, 2024

Ο Γιάννης Σούμπασης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ο Γιάννης Σούμπασης.

Ο κ. Σούμπασης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Πειραιά. Είναι Διευθυντικό Στέλεχος Αθλητικών Εταιρειών, κατέχοντας σημαντικές διευθυντικές και διοικητικές θέσεις ευθύνης με εξειδίκευση στον τομέα του αθλητισμού για ομάδες, συλλόγους, ακαδημίες και σωματεία. Υπήρξε επίσης μέλος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων στο 9 Γυμνάσιο Πειραιά, στο Ζάννειο Πειραματικό Λύκειο και στο Ράλλεια Πειραματικό Δημοτικό.

 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Ο Γιάννης Σούμπασης είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια και ξέρω ότι η αγάπη του για την πόλη που

ζει, τον οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα αυτοδιοικητικά κοινά και χαίρομαι ιδιαίτερα που αποτελεί μέρος του συνδυασμού μας. Είναι ένας άνθρωπος της αγοράς, επιτυχημένος στον τομέα του, με γνώσεις και ικανότητες. Το ψηφοδέλτιο του Πειραιά Νικητή εμπλουτίζεται συνεχώς από δραστήριους Πειραιώτες που συστρατεύονται μαζί μας γιατί θέλουν να συνδράμουν, ώστε η πόλη μας να συνεχίσει να κάνει βήματα προόδου, να είναι ακόμη πιο εξωστρεφής, με μεγαλύτερη δυναμική και ανάπτυξη. Εύχομαι στον Γιάννη καλή επιτυχία».

 

Ο Γιάννης Σούμπασης δήλωσε:

«Χωρίς πολλά ή μεγάλα λόγια, έχω την χαρά και την τιμή να συστρατευθώ με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και τον «Πειραιά Νικητή» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Πειραιάς είναι η αγαπημένη μου πόλη στην οποία γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω μαζί της την καθημερινότητα μου και αισιοδοξώ για το μέλλον της. Πάντα ήμουν της άποψης «πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις» γι΄ αυτό θα προσπαθήσω να διασφαλίσω και εγώ από την πλευρά μου την μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Θέλουμε τους Πειραιώτες δίπλα μας για την συνέχεια της επιτυχίας»