Δε. Απρ 29th, 2024

Κώστας Τζιούμης: «Στηρίζουμε τα χωριά μας, βελτιώνουμε τις υποδομές στον πρωτογενή μας τομέα»

Υπογράφτηκε η εργολαβική σύμβαση κατασκευής του έργου «Βελτίωση πρόσβασης αγροτικών οδών Δήμου» Τρίπολης, ανάμεσα στον Δήμαρχο κ. Κώστα Τζιούμη και τον ανάδοχο κ. Δημήτριο Μπόκολα.

Το έργο έχει αρχικό προϋπολογισμό 500.000 ευρώ και η προθεσμία εκτέλεσης του είναι έξι (6) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, δηλαδή μέχρι τις 20-12-2023.

Να υπογραμμιστεί ότι το εν λόγω έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους, μέσω του ΠΔΕ.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης σημείωσε: «Έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη την καθοριστική σημασία που έχει ο πρωτογενής τομέας για την οικονομία του Δήμου Τρίπολης.

Ως δημοτική αρχή, από την πρώτη ημέρα αυτής της θητείας μας, αξιοποιούμε όλους τους διαθέσιμους χρηματοδοτικούς πόρους για να βελτιώσουμε τους αγροτικούς δρόμους της περιοχής μας.

Με σκοπό να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πρόσβαση στις ιδιοκτησίες τους για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας.

Σήμερα, υπογράψαμε ακόμα ένα έργο προς την κατεύθυνση αυτή. Η προσπάθεια μας για την ουσιαστική στήριξη του πρωτογενούς μας τομέα, για τη στήριξη των χωριών μας, δεν σταματά ποτέ».