Πε. Μαρ 28th, 2024

Για 9η χρονιά το «Piraeus Sports Camp» δωρεάν για παιδιά

O Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διοργανώνουν για 9η συνεχόμενη χρονιά το «Piraeus Sports Camp» για τους μικρούς φίλους της πόλης μας.

Το «Piraeus Sports Camp» αποτελεί μια από τις πιο  επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις του Δήμου Πειραιά, η οποία έχει καθιερωθεί ως θεσμός για την πόλη και είναι δωρεάν για τα παιδιά. Γι’ ακόμη ένα καλοκαίρι έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε παιδαγωγικά παιχνίδια και δραστηριότητες,  να αθληθούν και να κοινωνικοποιηθούν.

Το 9ο «Piraeus Sports Camp» ξεκινάει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 και θα διεξαχθεί σε 4 διαφορετικές χρονικές περιόδους. Συγκεκριμένα:

-19/06/23 – 23/06/23

-26/06/23 – 30/06/23

-03/07/23 – 07/07/23

-10/07/23-14/07/23

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο e-mail:  [email protected], καθώς και στα τηλέφωνα: 210 4177 389 & 210 41 36355.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Το «Piraeus Sports Camp» αποτελεί έναν εξαιρετικά επιτυχημένο και δημοφιλή αθλητικό θεσμό για τον Δήμο Πειραιά,  στον οποίο όλα αυτά τα χρόνια έχουν συμμετάσχει χιλιάδες παιδιά της πόλης μας. Ο Πειραιάς είναι από τις ελάχιστες πόλεις στην Ελλάδα που διοργανώνει κάθε χρόνο δωρεάν καλοκαιρινά camps, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να απασχοληθούν δημιουργικά με αθλητικές και παιδαγωγικές δραστηριότητες. Επιθυμία μας είναι να ζουν τα παιδιά όμορφες στιγμές, να χαμογελούν, να κοινωνικοποιούνται και να απολαμβάνουν τα οφέλη του αθλητισμού, δίνοντας παράλληλα μια διέξοδο στους γονείς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πολύτιμη υποστήριξή τους για ακόμη μια χρονιά, χωρίς την οποία δεν θα ήταν εύκολο να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη αθλητική διοργάνωση».

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης, δήλωσε:

«O Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά μαζί με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, διοργανώνουν για 9η  συνεχόμενη χρονιά το «Piraeus Sports Camp» για τους μικρούς φίλους της πόλης μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός  κ. Μαρινάκη για την πολύτιμη βοήθειά τους και στήριξή τους, προκειμένου να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε και εφέτος το  «Piraeus Sports Camp»,  μια από τις πιο επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις του δήμου μας και να καταφέρουμε να κάνουμε πολλά παιδιά της πόλης μας, να αθληθούν, να κοινωνικοποιηθούν και πάνω απ όλα να χαμογελάσουν»!

Ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού Βασίλης Νάνος, δήλωσε:

«Για 9η  συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός, ο Πειραιάς, ο Πρόεδρός μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και γενικά όλοι μας είμαστε και πάλι εδώ, για να προσφέρουμε στα παιδιά την ευκαιρία να διασκεδάσουν, αλλά και να ψυχαγωγηθούν παράλληλα. Το «Piraeus Sports Camp» είναι μία μεγάλη και σημαντική παροχή του Προέδρου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους δημότες του Πειραιά και όλους τους μαθητές, προκειμένου να αποκομίσουν εμπειρίες, τις οποίες θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή. Είναι μία δράση στην οποία τόσο ο Δήμος Πειραιά όσο και ο Ολυμπιακός παρέχουν μία μεγάλη γκάμα αθλητικών δραστηριοτήτων στα παιδιά εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία επιβάρυνση, κάτι το οποίο είναι αρκετά σημαντικό για την εποχή μας. Είναι μία διοργάνωση, η οποία έχει γίνει πλέον θεσμός και ο Ολυμπιακός δεν γινόταν να λείπει και να μην αγκαλιάσει και εφέτος όπως και κάθε χρόνο τη δραστηριότητα αυτή του Δήμου Πειραιά».