Τρ. Μαρ 19th, 2024

Το μεγαλύτερο Street Party της χώρας στους δρόμους της θρυλικής Τρούμπας στις “Ημέρες Θάλασσας 2023”

Μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη μουσική, χορό, κέφι, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις θα περάσουν όσοι βρεθούν αύριο, Σάββατο 27 Μαΐου, στο μεγαλύτερο Street Party, στη θρυλική περιοχή του Πειραιά, την Τρούμπα.

Οι δρόμοι και τα στενά της θρυλικής περιοχής του Πειραιά που ενέπνευσε τους δημιουργούς του Ελληνικού Κινηματογράφου θα υποδεχθούν τους Πειραιώτες και τους επισκέπτες της πόλης, σε μια μεγάλη γιορτή, με τη συμμετοχή των καταστημάτων της περιοχής.

Όλη η Τρούμπα ενώνεται σε ένα μεγάλο street party, γιορτάζοντας τις «Ημέρες Θάλασσας 2023».

Οι δρόμοι και τα χιλιοτραγουδισμένα καλντερίμια της θρυλικής Τρούμπας έχουν αναβαθμιστεί και η περιοχή έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο όμορφα στέκια της πόλης και της Αττικής γενικότερα.

Διοργάνωση: Καταστήματα Τρούμπας

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2023, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο: www.imeresthalassas.gr

· Υλικά δημοσιότητας, γραφικά και φωτογραφίες στο link: imeresthalassas.gr/press

· «Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα, https://www.facebook.com/ImeresThalassas και https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με φωτογραφίες και live μεταδόσεις.

·Ανεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις των ημερών θάλασσας με την επισήμανση #imeresthalassas