H κηδεία του αντιδημάρχου Καλλιθέαςκαιδημοσιογράφου, Λάζαρου Λασκαρίδη, θα γίνει την Τετάρτη 10/5 και ώρα 13.30.
Ο 55χρονος έχασε τη ζωή του πέφτοντας από μπαλκόνι 4ου ορόφου και βρέθηκε στο έδαφος από ύψος 3 μέτρων. Έδωσε μεγάλη μάχη για την ζωή του στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» ως πολυτραυματίας σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών. Την Δευτέρα (8.5.2023) έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή, 12 ημέρες μετά το ατύχημα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε πως η κηδεία θα γίνει αύριο Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023, στις 13.30, στο Κοιμητήριο Καλλιθέας.
Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να διατεθούν δωρεές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων (Εθνική Τράπεζα, IBAN GR0501104890000048920124137).
Της εμπιστοσύνης των κατοίκων του Λεκανοπεδίου, που διαχωρίζουν το έργο της Περιφέρειας Αττικής από το…
Πρότυπό τους, ως παράδειγμα προσφοράς, αυταπάρνησης και αγάπης για τον τόπο του, χαρακτηρίζει το δήμαρχο…
Με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκαν το βράδυ της…
Κλειστά θα είναι σήμερα όλα τα πάρκα στους δήμους της Αττικής που, σύμφωνα με τον…
Την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού στα Μεγάλα Καλύβια, είδε από κοντά ο δήμαρχος Τρικάλων, Νίκος…
Το δήμο Αγίου Βασιλείου, προκειμένου να ενημερωθεί για τις καταστροφές που άφησε πίσω της, σε…