Πα. Απρ 26th, 2024

O Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου γιορτάζει την Καθαρά Δευτέρα με την Γλυκερία

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου, συνεχίζει τις εορταστικές εκδηλώσεις του με την μεγάλη συναυλία της Γλυκερίας που θα γίνει στον Ταύρο, την Καθαρά Δευτέρα, στις 27 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου (Εθνικής Αντίστασης).

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από τις 11.00, με παραδοσιακά κεράσματα και μουσική. Οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης θα γιορτάσουν τα παραδοσιακά Κούλουμα απολαμβάνοντας στη συνέχεια την Γλυκερία σε ένα λαϊκό-έντεχνο και παραδοσιακό πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης. Μαζί της θα είναι ο Χάρης Μακρής και η Χριστίνα Γαλιάτσου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Συνεχίζουμε τις επιτυχημένες αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο μας και καλούμε τους Δημότες μας να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Κούλουμα, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου-Εθνικής Αντίστασης στον Ταύρο.

Από τις 11.00 το πρωί περιμένουμε μικρούς και μεγάλους στην πλατεία, να απολαύσουν παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα και μουσική, ενώ το μεσημέρι, στις 12.00, θα διασκεδάσουμε όλοι μας με την ξεχωριστή φωνή της Γλυκερίας. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μαζί με τον Χάρη Μακρή και την Χριστίνα Γαλιάτσου θα μας διασκεδάσουν με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα σε μία ξεχωριστή συναυλία με ελεύθερη είσοδο για όλους!»