Πε. Μαρ 28th, 2024

Πασχαλινά δώρα για τα παιδιά συγκεντρώνουν Δήμος Πειραιά και ΚΟ.Δ.Ε.Π σε συνεργασία με το “Όλοι Μαζί Μπορούμε”

Ο Δήμος Πειραιά και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» διοργανώνουν δράση συγκέντρωσης πασχαλινών δώρων για τα παιδιά του Πειραιά.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 14:00 και η συγκέντρωση των δώρων θα γίνει στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά (πλατεία Κοραή, ισόγειο Δημαρχείου).

Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά των κοινωνικά ευάλωτων οικογενειών του Πειραιά λαμπάδες, παπούτσια, παιχνίδια και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί για το εφετινό Πάσχα.

Τα Πασχαλινά δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Μια ακόμη ξεχωριστή δράση διοργανώνει το Σάββατο ο Δήμος Πειραιά και η ΚΟ.Δ.Ε.Π. σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Με στόχο να προσφέρουμε χαμόγελα στα παιδιά ευάλωτων οικογενειών της πόλης μας εν όψει των εορτών του Πάσχα, συγκεντρώνουμε πασχαλινά δώρα.  Και με αυτή την πρωτοβουλία στέλνουμε ένα μήνυμα για τη σημασία της προσφοράς και για τον λόγο αυτόν, θα ήθελα να καλέσω φορείς, συλλόγους και δημότες να συμμετέχουν και σε αυτή τη δράση, έτσι ώστε να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», με το οποίο έχουμε μια σταθερή συνεργασία, υλοποιώντας σημαντικές δράσεις κοινωνικού σκοπού.  Ας στηρίξουμε όλοι μαζί τα παιδιά. Αποτελούν την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον».

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας, ανέφερε:

«Στον Πειραιά κανένα παιδί δεν θα μείνει χωρίς τα δώρα του το εφετινό Πάσχα. Μια ακόμα ξεχωριστή δράση για τα παιδιά του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες ενόψει των εορτών του Πάσχα. Στόχος του Δήμου Πειραιά και της ΚΟ.Δ.Ε.Π. είναι και εφέτος το Πάσχα κανένα παιδί να μην μείνει χωρίς τα παραδοσιακά πασχαλινά δώρα. Η συνεργασία μας με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το αποδεδειγμένα υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς των Πειραιωτών, νομίζω ότι θα αποτελέσουν τη βάση για μια ακόμα επιτυχημένη δράση, που στο επίκεντρό της έχει το παιδί. Το παιδί που αποτελεί το παρόν και το μέλλον της πόλης μας και της χώρας μας. Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή προσφοράς και ανθρωπιάς και όλοι μαζί να χαρίσουμε ένα μεγάλο χαμόγελο στα παιδιά του Πειραιά αυτό το Πάσχα!».