Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Τροιζηνίας- Μεθάνων, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής για το 2022 χωρίς καμία παρατήρηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή του, σημειώνει ότι τόσο η μείζων όσο και η ελάσσων αντιπολίτευση καταψήφισε τον προϋπολογισμό χωρίς να καταθέσει καμία πρόταση.

Ενώ αναφέρει ακόμη ότι: “Σε αντίθεση με συνήθειες του παρελθόντος που έφτανε ο Μάιος για να εγκριθεί ο προϋπολογισμός, εμείς συνεχίζουμε να επιτυγχάνουμε έγκριση του προϋπολογισμού έγκαιρα στις αρχές κάθε έτους.”

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Πολλάλης και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής σας ενημερώνουν ότι, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022,  ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ του ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής για το 2022, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ!!!

Η άμεση έγκριση από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του βασικότερου εργαλείου λειτουργίας του Δήμου, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την κατάθεσή του, αποδεικνύει περίτρανα ότι, η Δημοτική Αρχή, για άλλη μια χρονιά, κατήρτισε έγκαιρα έναν άρτιο, ισοσκελισμένο και απόλυτα σύννομο προϋπολογισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύσσωμα τα μέλη της Μείζονος και της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του κ. Καραγιάννη και του κ. Κεραμύδα αντίστοιχα,  καταψήφισαν τον προϋπολογισμό, χωρίς φυσικά να μπουν στον κόπο να καταθέσουν κάποια συγκεκριμένη πρόταση.

Βάσει νόμου, όποιος απλά καταψηφίζει τον προϋπολογισμό υιοθετώντας την «άρνηση για την άρνηση» ή το «παρών», χωρίς επίσημη κατάθεση συγκεκριμένης / τεκμηριωμένης πρότασης, απλά δεν λαμβάνεται υπόψη η ψήφος του.

Με λίγα λόγια, οι προσπάθειες ορισμένων να μην προχωρήσει ο Δήμος και η λασπολογία για δήθεν άγνοια των νόμων και ασχετοσύνη της Δημοτικής Αρχής, πέφτουν εμφανώς στο κενό.

Σε αντίθεση με συνήθειες του παρελθόντος που έφτανε ο Μάιος για να εγκριθεί ο προϋπολογισμός, εμείς συνεχίζουμε να επιτυγχάνουμε έγκριση του προϋπολογισμού έγκαιρα στις αρχές κάθε έτους.

Συνεχίζουμε δυναμικά, με επιμονή, με σκληρή δουλειά και με γνώμονα τη νομιμότητα, να αγωνιζόμαστε για το καλό αυτού του Τόπου!

Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες, δεν είμαστε αλάνθαστοι!

Δημιουργούμε και βελτιώνουμε το χάος που παραλάβαμε! Γι΄ αυτό άλλωστε και μας εκλέξατε!

Οι «κίτρινες ανακοινώσεις», οι «καταγγελίες» και οι «πισώπλατες προσπάθειες διαστρέβλωσης της αλήθειας» δεν μας πτοούν!