Πε. Μαρ 28th, 2024

Ο Δήμος Πόρου στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2021

Όπως κάθε χρόνο, ο Δήμος Πόρου συμμετείχε ως συνεκθέτης της Περιφέρειας Αττικής στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου.

Στην Έκθεση, ο Δήμος μας εκπροσωπήθηκε -όπως πάντα- από το μέλος της Τουριστικής Επιτροπής Τάσο Φιακά, ο οποίος διενήργησε συναντήσεις με επαγγελματίες του Τουρισμού (hosted byers) από διάφορες χώρες και από διεθνή media, ενημερώνοντας για το νησί μας και για τις επιχειρήσεις του μέσω της επίσημης τουριστικής ιστοσελίδας (visitporos.com) και του έντυπου υλικού παρουσίασης του Δήμου. Την Έκθεση εγκαινίασε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος επισκέφθηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής και την παρουσίαση του Δήμου Πόρου.

Ο Δήμος μας ευχαριστεί την Περιφέρεια Αττικής, τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού για τη σταθερή συνεργασία και διάθεση χώρου σε όλες τις μεγάλες Εκθέσεις. Σημειώνεται ότι η μόνιμη παρουσίαση του Δήμου μας τα τελευταία χρόνια στις μεγάλες διοργανώσεις τουριστικής προβολής είναι εφικτή χάρη στην αφιλοκερδή εκπροσώπηση του από τον Τάσο Φιακά, ο οποίος και αποτελεί τον πολυτιμότερο συντελεστή για την εφαρμογή συστηματικής στρατηγικής τουριστικής προβολής από τον Δήμο Πόρου την τελευταία πενταετία.