ΔΗΜΟΙ

Eπίσκεψη του Πρέσβη της Βραζιλίας στην Ελλάδα και του Κυβερνήτη του εκπαιδευτικού πολεμικού πλοίου της Βραζιλίας “NE BRASIL” στον Δήμο Πειραιά

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο δημαρχείο Πειραιά, πραγματοποίησε  o Πρέσβης της Βραζιλίας στην Ελλάδα κ. Roberto Abdalla και ο κυβερνήτης του βραζιλιάνικου εκπαιδευτικού πολεμικού πλοίου «NE BRASIL» που βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά, κ. Marcelo   Do Nascimento  Marcelino.

Τον Πρέσβη και τον Κυβερνήτη υποδέχθηκε η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας – Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Τον κ. Roberto Abdalla,   συνόδευσε η σύμβουλός του κα Lillian Cristina Burlamaqui  Duarte, ενώ τον κ. Marcelo Do Nascimento Marcelino συνόδευαν δύο αξιωματικοί του πλοίου. Στη συνάντηση παρευρέθηκε επίσης, ο  Πλωτάρχης ΠΝ,  Δημήτρης  Κωτσιόπουλος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και σύνδεσμος για την επίσκεψη.

Η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας – Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη, σε δήλωσή της, τόνισε:

«Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή για τον Δήμο Πειραιά, η επίσκεψη της Βραζιλιάνικης αντιπροσωπείας στο δημαρχείο της πόλης μας, αμέσως μετά την άφιξή του «NE  BRAZIL» στο λιμάνι του Πειραιά. Η συζήτηση μας ήταν εξόχως ενδιαφέρουσα και αφορούσε θέματα κοινού ενδιαφέροντος για τη ναυτιλία, τον τουρισμό, τον πολιτισμό και τις σχέσεις των δύο χωρών. Τους ενημερώσαμε για τα έργα που είναι σε εξέλιξη στην πόλη μας, την στρατηγική της γαλάζιας ανάπτυξης, αλλά και τις κινήσεις για την εξωστρέφεια του Δήμου Πειραιά».

Στο τέλος της συνάντησης αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

Τελευταία άρθρα

Επίσκεψη του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών στο Δημαρχείο Καβάλας

Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στις περιφερειακές Ενότητες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο…

4 ώρες ago

Εγκαίνια για το Γυμνάσιο-Λύκειο Καλαμπακίου στο Δοξάτο

Παραδίδεται στη νέα γενιά ένα σχολείο σύγχρονο, ασφαλές και αντάξιο των προσδοκιών των παιδιών.

4 ώρες ago

Aποκατάσταση φθορών στο οδικό δίκτυο της Δράμας

Συνεχίζονται στον Δήμο Δράμας οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της οδικής ασφάλειας.…

4 ώρες ago

Νίκος Χαρδαλιάς: Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση της Πλατείας Στάμου στη Μαγούλα

Στην τελική ευθεία περνά η ανάπλαση της Πλατείας Στάμου στη Μαγούλα, μετά την υπογραφή της…

5 ώρες ago

Θερμαϊκός: Έξι στρατηγικές διεκδικήσεις του Δημάρχου από τον Πρωθυπουργό

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος, κατέθεσε στον Πρωθυπουργό υπόμνημα με τις προτέραιότητές του για την…

5 ώρες ago

Νέα Προποντίδα: Παρεμβάσεις για τη βελτίωση του δημόσιου χώρου

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Νέας Προποντίδας για την αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό των κοινόχρηστων…

5 ώρες ago