Πα. Μαρ 29th, 2024

Summer Camp Δήμου Πειραιά 2021: Συνεχίζονται οι εγγραφές μέχρι τις 23 Ιουνίου

Το Summer Camp της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Πειραιά αφορά σε παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών, τα οποία μπορούν να συμμετέχουν σε μια από τις δυο κατασκηνωτικές περιόδους 28/6 – 9/7 (α’ περίοδος) ή 12/7 – 23/7 (β’ περίοδος) και με ωράριο λειτουργίας 7:30 – 15:30.

Οι εγγραφές στο Summer Camp του Δήμου Πειραιά ξεκίνησαν την Τετάρτη 16 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Τετάρτη 23 Ιουνίου.

Η συμμετοχή των μικρών Πειραιωτών συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον ενώ κρίνεται ήδη ως ιδιαίτερα αυξημένη, για αυτό όσοι γονείς επιθυμούν, θα πρέπει άμεσα να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες εγγραφής των παιδιών τους, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Υπενθυμίζεται ότι όλες οι δράσεις στο Summer Camp του Δήμου Πειραιά, θα πραγματοποιούνται με τήρηση αυστηρών πρωτοκόλλων ατομικής υγιεινής, πρόληψης και αποτροπής μετάδοσης του κορωνοϊού.

Όπως είχε αναφέρει και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά – η οποία έχει την ευθύνη υλοποίησης του Summer Camp – κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας: «240 Πειραιωτάκια θα ζήσουν μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία με ασφάλεια, ξεγνοιασιά, παιχνίδι και δημιουργικές δραστηριότητες, προσφέροντάς τους ένα πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι, μετά από ένα χρόνο πανδημίας».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές στο Summer Camp 2021 του Δήμου Πειραιά : https://bit.ly/3ptnPSg