Πε. Μαρ 28th, 2024

Διανομή 2 τόνων ψαριών σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τον Δήμο Φυλής

Σε νέα έκτακτη διανομή ψαριών σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Φυλής, προχώρησε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοΐου.

Συνολικά διατέθηκαν στους δικαιούχους δύο τόνοι νωπών ψαριών (2.000 κιλά). Τα ψάρια πρόσφερε στην Κοινωνική Υπηρεσία η Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου με ενέργειες του Αναπληρωτή Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργου Αντωνόπουλου. Πρόκειται για δεύτερη διανομή ψαριών που πραγματοποιείται μέσα σε σχεδόν ένα μήνα, καθώς είχε προηγηθεί διανομή προς τις πολύτεκνες οικογένειες – δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, την Τρίτη 9 Μαρτίου. Οι διανομές ψαριών γίνονται κυκλικά προς τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε κάθε παραλαβή, έτσι ώστε σταδιακά να επωφεληθούν όλοι οι δικαιούχοι.

«Συνεχίζουμε εντατικά τις κοινωνικές μας δράσεις και εν μέσω της πανδημίας, σύμφωνα και με τις εντολές του Δημάρχου Χρήστου Παππού, αξιοποιώντας κάθε μέσο, πρόγραμμα και φορέα. Η Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, από την πρώτη στιγμή που ζητήσαμε την αρωγή της, βρίσκεται δίπλα μας και μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε νωπά ψάρια, αρκετές φορές τον χρόνο, στους δικαιούχους των δομών μας», υπογραμμίζει ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Αντωνόπουλος.