Θετικός στον κοροναϊό ο δήμαρχος Αλίμου – Κλειστό το δημαρχείο

Με κοροναϊό διαγνώσθηκε ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης μετά από επαναληπτικό τεστ στις 30 Μαρτίου. Όπως αναφέρει ο ίδιος σε σχετική ανάρτηση θα παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι του για 14 μέρες.

Καθώς τα συμπτώματα όπως αναφέρει είναι ήπια, θα μπορεί να εργάζεται και να παρακολουθεί τις υποθέσεις του Δήμου μέσω τηλεδιασκέψεων.

Το μήνυμά του:

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ “ΓΛΙΤΩΣΑ”

Παρόλη την προσοχή και τα μέτρα προφύλαξης που εδώ και μήνες τηρώ με επιμέλεια, τελικά ο κορωνοϊός βρήκε τρόπο και με “τσάκωσε”.

Σε ένα από τα συχνά τεστ που κάνω, εχθές διαγνώστηκα με covid-19. Το καλό είναι ότι τα “ιικά φορτία” είναι μικρά και συνεπώς η ασθένεια είναι, τουλάχιστον μέχρι τώρα, αρκετά ήπια.

Εξυπακούεται ότι είμαι ήδη από εχθές σε καραντίνα 14 ημερών, ώστε να προστατεύσω κάθε συμπολίτη μου από τη μετάδοση του ιού, όπως εξάλλου προβλέπουν και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Φροντίζω ήδη, με τη βοήθεια των συνεργατών μου και τη χρήση της τεχνολογίας, να μην μείνει πίσω καμία από τις υποθέσεις του Δήμου, με μοναδική ίσως εξαίρεση τα ραντεβού μου που θα αναβληθούν (ή θα γίνουν μέσω τηλε-διάσκεψης).

Ζητάω την κατανόηση και την υπομονή σας, αν αυτές τις ημέρες δεν μπορέσω να ανταποκριθώ σε ορισμένα από τα πολλά μηνύματα που μου στέλνετε καθημερινά για διάφορα ζητήματα της πόλης μας.

Τηρώ όλες τις οδηγίες των γιατρών και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!