Ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, με ανάρτησή του τοποθετείται σχετικά με τo κορωνοπάρτι που είχαν στήσει οι γιατροί και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Γαλατά την Τσικνοπέμπτη.
Ο Γιάννης Δημητριάδης, χαρακτηρίζει τις εικόνες που κυκλοφόρησαν στα Μ.Μ.Ε ντροπιαστικές, σημειώνει δε ότι: “Το Κ.Υ. Γαλατά (όπως και το Πολυδύναμο Ιατρείο Πόρου) νοσεί και χρειάζεται άμεση εξυγίανση. Χρειάζεται στελέχωση με γιατρούς, νέα διοίκηση και πρωτίστως χρειάζεται να σπάσει η ομερτά της συγκάλυψης του απαράδεκτου τρόπου λειτουργίας του ως Δημόσιας Υπηρεσίας. Μιας Υπηρεσίας στην οποία οι άδειες και οι εφημερίες βγαίνουν με κριτήριο να κάνουν διακοπές τον 15Αυγουστο και τα Χριστούγεννα κάποιοι γιατροί και «ας πεθαίνει ο κόσμος».
Τέλος, τονίζει ότι: “Αν τα πράγματα δεν ειπωθούν με το όνομά τους σήμερα που ο προβολέας της επικαιρότητας έπεσε πάνω της, ή εξυγίανσή της δεν θα γίνει ποτέ.”
Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη:
Με επτά αλλαγές που προέκυψαν έπειτα από τη διαδικασία της διαβούλευσης προχώρησε προς την τελική…
Την υποδέχτηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
Ο Δήμος Ορχομενού παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για επανεγγραφές και νέες εγγραφές νηπίων στους…
Από την Τετάρτη 1 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού…
Παραχωρήθηκαν δωρεάν από την εταιρεία R Energy 1.
Λ. Μενδώνη: «Η προστασία και η ανάδειξη των σπουδαίων ιστορικών τεκμηρίων είναι προϋποθέσεις της βιώσιμης…