Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε σήμερα με τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γιώργο Κουκουδάκη στο Δημαρχείο Πειραιά, με τον οποίο συζήτησαν συνέργειες μεταξύ των δύο Δήμων, για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας – Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης και Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων κα Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κ. Λευτέρης Γιοβανίδης και η Διευθύντρια Πολιτισμού του Δήμου κα Ευαγγελία Μπαφούνη.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε: «Είχα τη χαρά να υποδεχθώ τον συνάδελφό μου Δήμαρχο Ύδρας κ. Κουκουδάκη, με τον οποίο είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση και εξετάσαμε κοινές δράσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. Ο Δήμος Πειραιά είναι πάντα θετικός στις συνεργασίες, πόσο μάλλον όταν αυτές αφορούν αυτήν τη σπουδαία ιστορική επέτειο».
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…